Dodaj do ulubionych

Jaki leżaczek dla malucha - poradzcie!!!

04.07.03, 12:55
Drogie mamusie chcę kupić dla mojej małaej Leny (1,5 miesiąca) leżaczek.
Poradzcie mi proszę jaki najlepiej kupić, czy faltycznie warto go kupować, na
jak długo mi wystarczy i czy maluch jest w takim leżaczku bezpieczny tzn. czy
można go zostawić samego w pokoju, oczywiście przypiętego pasami. Będę bardzo
wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • marta_i3 Re: Jaki leżaczek dla malucha - poradzcie!!! 04.07.03, 13:05
      Ja miała leżaczek chicco i byłam zachwycona. Przydał się dla dwójki dzieci, raz
      korzystałam 9 a drugi 7 miesięcy. Nigdy nic złego sie nie przydarzyło. Mój
      leżaczek miał regulację położenia więc chłopcy początkowo często w nim spali,
      zwłaszcza gdy byliśmy u rodziny. Potem doskonale sie sprawdzał jako pierwszy
      fotelik do karmienia. Bardzo ułatwiał życie - mogłam spokojnie gotować albo się
      myć a mały był pod ręką, bezpieczny i obserwował mamę. Tak więc polecam!
      a co do wyboru - powinien mieć regulację, pasy a tapicerka powinna być dość
      gruba tak aby dobrze izolowała od stelarza. No i powinna dać się prać w pralce.
      Marta
      • zuzia_i_werka Re: Jaki leżaczek dla malucha - poradzcie!!! 05.07.03, 01:11
        Bardzo polecam używanie leżaczka-bardzo ułatwia życiesmile Ja używam Primi Sogni
        i jestem bardzo zadowolona.Jest wygodny dla małej,ma reulowane pozycje(osobno
        na plecki i nózki)Duże uszy do przenoszenia,można go ustawić żeby się bujał
        albo zablokować.Dodatkowo można założyć tackę gdy mauch trochę starszy lub
        łatwo ja zdemontować.Bardzo udany zakup-kosztuje ok 220zł jeśli dobrze
        pamiętam.Pozdr
        • aldik1 JUŻ KUPIŁAM - DZIĘKI!!! 05.07.03, 09:50
          Dziękuje bardzo, już kupiłam leżaczek firmy Primi Sogni z dopinanym blatem.
          Jest super!!! Jestem szalenie zadowolona z zakupu, moja mała Lenka również.
          Pozdrawiam.
          • beatus313 Re: JUŻ KUPIŁAM - DZIĘKI!!! 05.07.03, 20:39
            Nigdy nie słyszałam o firmie Primi Sogni. Czy któryś ze sklepów internetowych
            oferuje produkty tej firmy. Jestem również na etapie zakupu leżaczka.

Beata
            • aldik1 Re: JUŻ KUPIŁAM - DZIĘKI!!! 05.07.03, 21:28
              Beatko ja do tej pory też nie słyszałam o tej formie. Nie wiem czy sklepy
              internetowe mają w swojej ofercie takie leżaczki. My nasz kupiliśmy w Smyku(a
              może smyk ma swoje strony) ale naprawde polecam. Już pomijając kwestie
              estetycze - jest śliczny - to jest wygodny, spełnia wszystkie funkcje jakie
              taki leżaczek powinien spełniać. No i super że ma dołączany duży blat na którym
              za kilka miesięcy maluch będzie módł sobie jeść, postawić butelkę, położyć
              zabawki. Zazdroszcze mojej córce że ma taki wygodny fotel...
            • agnysek Re: JUŻ KUPIŁAM - DZIĘKI!!! 06.07.03, 10:39
              leżaczki primi sogni sa na www.tanimarket.pl
              • zuzia_i_werka Re: JUŻ KUPIŁAM - DZIĘKI!!! 06.07.03, 13:40
                I w www.tomi.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka