benignusia 06.09.07, 22:13 czy ktoś kupował swojemu dziecku??możecie mi powiedzieć czy są dobre,cz raczej nie warto ich kupować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: buty Wójcik 06.09.07, 22:14 własnie ktoś mi je polecał, tzn mówił że są superowe, ale nie wiem jak z wytrzymałoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: buty Wójcik 08.09.07, 21:23 Byłam i ogladałam, Pani nie chciała powiedzieć kto im je rob, bo nie ma metek. Ale powiem wam że są sliczne Śliczne wzorki i wogóle, zakochałam sie w kilku A ceny nawet przystępne, widziałam np zimowe ocieplane z texem...za jakieś 80 zł. Pani mówi ze sa dobrej jakoście, ale nie wiem. Troszkę mi sie wydają Bartkowe, ale pani nie chciała powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: buty Wójcik 09.09.07, 15:13 to ja sie tez spróbuje dowiedzieć kto je produkujedla mnie najwazniejsze zeby córa miała zdrowe buty,a wzór jakistam wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: buty Wójcik 09.09.07, 22:21 Wiesz co nie wierzę, dlatego że akurat Wójcik ma wszystko porządne, materiały sa z Włoch Francji, są świetne szyją u siebie nie w Chinach i na pewno buty tez są nie z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: buty Wójcik 09.09.07, 22:27 Wiesz, ja na pewno nie wiem, ale kiedyś zapytałam w sklepie firmowym Wójcika i tak mi odpowiedziała sprzedawczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: buty Wójcik 09.09.07, 22:30 Ja też pytałam w sklpie przy fabryce, i zapytałam czy to nie Bartek bo podobne zdobienia a Pani powiedziała ze nie moze powiedziec. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: buty Wójcik 09.09.07, 22:34 Ciekawe dlaczego? Cóż to za wielka tajemnica, że nie moze zdradzić? Może coś się zmieniło, bo ja pytałam jakiś czas temu ( rok, półtorej roku, zaraz jak tylko pojawiły się w sklepach) i wtedy sprzedawczyni tak mi odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: buty Wójcik 09.09.07, 22:41 A tak na marginesie: dlaczego Bartek miałby szyć buty zimowe ocieplane i z jakimś texem dla Wójcika za 80 zł, podczas gdy takie buty w Bartku kosztują ok. 200 zł? Coś tu nie pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: buty Wójcik 10.09.07, 00:28 słuszna uwaga. Zwłaszcza, żę Bartki też są obecnie szyte w Chinach. Ale ta "tajemnica" wygląda tak sobie... B. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: buty Wójcik 10.09.07, 10:24 nie wiem to tylko jakas taka moja uwaga nie wiem czy to prawda, po prostu podobna kolorystyka akurat była i to nie zimowych tylko tych jesienno letnich, a zimowe były tez podobne do ecco wiec nie wiadomo jak to jest Tylko tak zasygerowałam... A powiedzieć nie chciała Pani. Odpowiedz Link Zgłoś