niuch84 11.09.07, 10:13 zamierzam kupić córce kojec. Jak macie to z jakich firm i prosze o podanie w przybliżeniu ceny. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiekok Re: kojec 11.09.07, 10:15 Ja mam drewniany ze szczebelkami taki jak lozeczko tylko ze kwadratowy. Jestem zadowolona. Przynajmniej widze co dziecko robi i maly widzi co sie wkolo niego dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
agata288 Re: kojec 11.09.07, 11:16 ja mam kojec graco.odradzam.dalam prawie 600 zl i nie jestem zadowolona.jest krotszy niz lozeczko-trudno znalezc dodatkowy materac i kolderke.materac ten co juz byl wypaczył sie.to znaczy srodek sie troszke zapadł.nie jest tak zle ale musze podkladac deske pod materac.nie ma odpinanego boku i starsze dziecko nie moze wyjsc samo- lozeczko ma czesto wyjmowane szczebelki.dziecko ktore uczy sie stawac moze za pomocą szczebelkowłatwiej wstac a w kojcu nie da rady bo jest siatka.teraz zdecydowanie kupiłabym lozeczko i jakis tani kojec za 200 zł bo kojec jest dobry jak jade np. do mamy-lozeczka juz nie złoze a kojec w minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagl Re: kojec 11.09.07, 12:41 wtam ja mam kojec firmy baby mix,jakiejs nieznanej dla mnie. kojec kwadratowy,boki po 95 cm,stabilny siatkowy. zuza lubi go bardzo. jest kolorowy i posiada uchwyty do wstawania. uwazam,ze jest bezpieczny. kpowalam na allegro za 200 zl.Nam sprawdzil sie bardzo rowniez na wyjazdach,jako lozeczko,rozlozenie zajmuje 3 minuty,a po zlozeniu wyglada jak taki wiekszy namiot w pokrowcu. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2613 Re: kojec 11.09.07, 13:13 ja mam siatkowy brevi,swietny, kupilam uzywany za 140,nowy kosztuje ok 300 Odpowiedz Link Zgłoś