sweet.joan 30.09.07, 12:14 Czy mogę prosić o opinię na temat tego kombinezonu Coccodrillo? tiny.pl/1dxd Czy jest lekki, niekrępujący ruchów i ciepły? Niestety nie widziałam go nigdzie na żywo Może ktoś go miał dla swojego dziecka i podzieli się opinią? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Kombinezon Coccodrillo 30.09.07, 13:17 A, i co to za kolor? Pewnie się brudzi bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: Kombinezon Coccodrillo 30.09.07, 15:05 kombinezon jest fajny dwuczęsciowy tylko 198 zł za kombinezon z poprzedniej kolekcji to lekka przesada , a nie brudzi sie bo ma powłoge teflonowa i mozna zabrudzenia zetrzec taki sam kupisz w sklepie INTERNETOWYM NIEBIESKIE MIGDAŁY za 68zł starsza kolekcja jest przeceniana przez firme cocodrillo tylko na allegro winduja ceny maksymalnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Kombinezon Coccodrillo 30.09.07, 21:28 Poważnie? Bo jakoś nie widzę. Chodzi mi o kombinezon na 110. Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet Re: Kombinezon Coccodrillo 30.09.07, 22:04 Czy mogę prosić adres strony internetowej tego sklepu?Kurcze klikam i klikam i nic mi sie dzisiaj nie chce wyswietlić... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Kombinezon Coccodrillo 01.10.07, 08:28 www.niebieskiemigdaly.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moneypenny78 Re: Kombinezon Coccodrillo 01.10.07, 09:18 ja kupiłam 1,5 rocznemu synkowi własnie taki kombinezon. Nie jest zbyt sztywny ani bardzo "puchowy" takze napewno nie bedzie krepował ruchów dziecka, a mój mały jest "uczulony na krepowanie ruchów" rzeczywiscie jest to kolekcja zeszłoroczna ja kupiłam go w outlecie coccodrillo i za kurtke dałam 68 zł a za spodnie 47 zł. Co jeszcze moge powiedziec wyglada na ciepły i porządnie uszyty, ale ja jestem entuzjastka rzeczy z coccodrillo.tu na zdjeciu ta kurtka wyglada na strasznie sztywną szczególnie te kieszenie sprawiają takie wrażenie ale na żywo jest super. pozdrawiam Magda mama Borysa Odpowiedz Link Zgłoś