magaol 01.10.07, 09:31 Witam...mam pytanie do Was..czy ta kolekcja dla dzieci Next która dostępna jest w sieci...w sklepie internetowym, to jest tez kolekcja dostępna w sklepach..czy w internecie co innego a w sklepie co innego??Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: Next... 01.10.07, 09:36 to co jest na stronie to aktualna kolekcja ale oczywiscie w zadnym sklepie nie znajdziesz pełnej kolekcji a juz na pewno nie w ZT Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 a podacie linka? 01.10.07, 10:33 bo ja znajduje next tylko na alllegro... Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: a podacie linka? 01.10.07, 11:18 www.next.co.uk a w Polsce allegro lub ZT Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Next... 01.10.07, 22:10 w ZT bieda z nędzą w porównaniu do katalogu, byłam bodajże w piątek np. czapek, szalików, rękawiczek prawie nie uświadczysz, z pozostałymi rzeczami też w kratkę... Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: Next... 02.10.07, 09:36 To nie tylko u nas tak jest...Pytałam bo aż mi sie wierzyć nie chciało, prosiłam kogoś w Anglii o kupienie kilku rzeczy dla córki...i tam też nie wszystko co na stronie internetowej jest w sklepie.Pozostaje zakup w sklepie internetowym ale to też tylko w Anglii możliwe, do Polski wysyłki nie robią Odpowiedz Link Zgłoś