moni76 21.07.03, 11:08 Hej, co możecie powiedzieć o tych wózkach czy są ciężkie, czy dobrze się prowadzą. czy jesteście z nich zadowolone? Dzieki za Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kari7 Re: Deltim Premier lub Focus 22.07.03, 15:35 Mama Focusa 9 tego Sp chyba, z oddzielna spacerówką - trzy częściowy) i uważam ze jest super.Jest lekki, wygodnie sie składa, szeroka godnola.Jak chcesz wiedzieć cośc wiećej to pisz . Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kari7 Re: Deltim Premier lub Focus 22.07.03, 15:58 Mam Focusa tego trzyczęściowego - osobno gondola i spacerówka i jest super.Młąy przjedziłą w nim 1,5 roku.Jest lekki i wygodnei sie składa.Szeroka goddola, pasy w spacerówce.Jeden minus - brak obicia filiowego wpałąku przy spacerówce ( a chrupki ciezko sie zmywają) i nie przekłądana rączka.Ale mozan bez tego przeżyć. Uwążam ze to dobre wżóki i jestem ciekawa ile teraz kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: Deltim Premier lub Focus 23.07.03, 10:53 na www.tanimarket.pl teraz jest promocja na Deltima m.in własnie te dwa wózki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek79 Re: Deltim Premier lub Focus 31.07.03, 16:02 Mam Premiera z gondolą i spacerówką. Jest trochę ciężki, więc jeslli mieszkasz na wyzszym piętrze bez windy to odradzam. Poza tym jest swietny. Bardzo dobrze sie prowadzi, ma bardzo dobrą amortyzację, a skrętne kola to super pomysl. Stelaz po zlozeniu jest wiekszy niz w fokusie, ale bez problemu miesci sie w bagażniku seicento. Gdybym miala jeszcze raz kupowac wozek to kupilabym taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Deltim Premier lub Focus 01.08.03, 21:46 Ja też mam Premiera z gondolą i spacerówką. No rzeczywiście jest ciężki, ale przy windzie da się przeżyć. Bardzo dobrze się prowadzi, skrętne koła są super. Tylko amortyzacja za miękka do spacerówki moim skromnym zdaniem. No i przy bujaniu trochę skrzypi, a instrukcja obsługi nie pozwala oliwić kół. Kasia mama Juliusza Odpowiedz Link Zgłoś