Dodaj do ulubionych

Deltim Premier lub Focus

21.07.03, 11:08
Hej,
co możecie powiedzieć o tych wózkach czy są ciężkie, czy dobrze się prowadzą.
czy jesteście z nich zadowolone?
Dzieki za
Obserwuj wątek
    • kari7 Re: Deltim Premier lub Focus 22.07.03, 15:35
      Mama Focusa 9 tego Sp chyba, z oddzielna spacerówką - trzy częściowy) i uważam
      ze jest super.Jest lekki, wygodnie sie składa, szeroka godnola.Jak chcesz
      wiedzieć cośc wiećej to pisz .
      Pa
    • kari7 Re: Deltim Premier lub Focus 22.07.03, 15:58
      Mam Focusa tego trzyczęściowego - osobno gondola i spacerówka i jest super.Młąy
      przjedziłą w nim 1,5 roku.Jest lekki i wygodnei sie składa.Szeroka goddola,
      pasy w spacerówce.Jeden minus - brak obicia filiowego wpałąku przy spacerówce
      ( a chrupki ciezko sie zmywają) i nie przekłądana rączka.Ale mozan bez tego
      przeżyć.
      Uwążam ze to dobre wżóki i jestem ciekawa ile teraz kosztują.
      • agnysek Re: Deltim Premier lub Focus 23.07.03, 10:53
        na www.tanimarket.pl teraz jest promocja na Deltima m.in własnie te dwa wózki
    • gosiaczek79 Re: Deltim Premier lub Focus 31.07.03, 16:02
      Mam Premiera z gondolą i spacerówką. Jest trochę ciężki, więc jeslli mieszkasz
      na wyzszym piętrze bez windy to odradzam. Poza tym jest swietny. Bardzo dobrze
      sie prowadzi, ma bardzo dobrą amortyzację, a skrętne kola to super pomysl.
      Stelaz po zlozeniu jest wiekszy niz w fokusie, ale bez problemu miesci sie w
      bagażniku seicento. Gdybym miala jeszcze raz kupowac wozek to kupilabym taki
      sam.
      • gyokuro Re: Deltim Premier lub Focus 01.08.03, 21:46
        Ja też mam Premiera z gondolą i spacerówką. No rzeczywiście jest ciężki, ale
        przy windzie da się przeżyć. Bardzo dobrze się prowadzi, skrętne koła są
        super. Tylko amortyzacja za miękka do spacerówki moim skromnym zdaniem. No i
        przy bujaniu trochę skrzypi, a instrukcja obsługi nie pozwala oliwić kół.
        Kasia mama Juliusza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka