aaniagdynia 26.10.07, 22:29 Macie taki garaż? Szukam jakiegoś fajnego, porządnego garażu, parkingu dla 2,5 letniego synka i nie wiem czy ten będzie dośc wytrzymały Co to w ogóle jest za firma Molto, znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: Garaż Molto z Quella 27.10.07, 13:17 Jeśli chodzi Ci o ten 5-pietrowy za 249,90, to ja go jakis tydzień temu zamówiłam dla syna pod choinkę i mam nadzieję, że nie będzie się rozpadał. Nie nastawiam się na super jakości plastik, bo to chyba raczej dość przeciętna firma, ale syn się z nim zakochał, odkąd dorwał katalog a ja chcę, by nauczył się ponosić konsekwencje swoich wyborów no i by zrozumiał, że nie wszystko, co na obrazku jest piękne, w rzeczywistości też takie musi być - to mi ułatwi ew. pertraktacje zakupowe w przyszłości, gdy będzie bardziej uparty w tym temacie (póki co jest uległy i bez problemu odchodzi od zabawki, jeśli mówię, że nie kupimy, ale kto wie, czy sie to nie zmieni...), no a poza tym pociuchutku liczę, że może rozczaruję się na plus i garaż okaże sie rewelacyjny. Jeśli chcesz coś solidnego, to polecam garaż z Hot Wheels - niedawno o nim pisałam, jest o wiele porządniejszy niż Wader czy Bechet, ale znalazłam go tylko w jednym sklepie i tam też kupiłam (po pozbyciu się Wadera i Bercheta): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=70829340&a=70830351 Odpowiedz Link Zgłoś