loola_kr 02.11.07, 23:46 Dziewczyny czy wy też lubicie wieczorne internetowe zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 02.11.07, 23:48 No. ale teraz to już za póżno, spać już trza. Zresztą po ostatnim zakupie zniechęciłam się niemożebnie, nie kupię nic więcej już na allegro....przynajmniej przez jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 02.11.07, 23:54 Ja spałam w ciągu dnia z małym, to mi sie nie chce Zresztą mąż drinki donosi to jak iść spać... Zresztą może poczekam bo teraz to mogę same bzdury pokupować )) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 03.11.07, 00:24 nooo jakby mój mi drinki donosił, to bym szybciutko zasnęła D nie ma go, niestety. do rana. wszyscy wyjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 03.11.07, 08:17 A ja wczoraj byłam w najzupełniej realnym sklepie, a własciwie całej galerii i kupiłam sobie zajefajna kurtkę - pierwsza nową od dobrym 5 lat! jestem bardzo sczęścliwa I jeszcze sweterek kupiłam. I zarówno od sweterka, jak i od kartura kurtki, musiałam poodpinac futerka - co za głupia moda. No dobra, pochwaliłam sie, teraz do meritum. Na allegro kupuję duzo książek, buty, zabawki i ubrania dla siebie. Ubrań - never! Po pierwsze dlatego, że nic mi się tak na odległośc nie podoba, po drugie ze względu na rozmiary - każda firma ma inne. Kurtka, którą wczoraj kupiłam, to S-ka, a sweterek- L-ka Skąd sie te smarki biero i biero Ligarządzi! "Poród boli to przynajmiej kobieta wie że urodziła" by Jopowa Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 04.11.07, 00:00 dlania napisała: No dobra, pochwaliłam sie, teraz do meritum. Na allegro kupuję duzo książek, > buty, zabawki i ubrania dla siebie. Ubrań - never Nic nie piłam a nie rozumiem,to kupujesz te ubrania czy nie?..... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 04.11.07, 08:27 Ty nie piłaś, ale może ja... Wyjasniłam post niżej: kupuje ubrania dla dzieci, dla siebie - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 05.11.07, 02:59 Kupując na Allegro pamiętaj o tym, by ZAWSZE dokładnie nawet 1-0 razy przejrzeć opis aukcji, przeczytać stronę "o mnie" przeglądnąć zdjęcia przedmiotu. Bardzo często się zdarza, że Kupujący tego nie robią i niestety bywają sytuacje, że bez zastanowienia wystawiają negatywne komentarze (niejednokrotnie niezasłużone). Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 03.11.07, 08:39 zeby tylko wieczorem... najbarzdziej lubie w niedziele...bo mi przynajmniej sklepu nie zamkną... siadamy cała rodzina przed monitorem i ....hulaj dusza...PP Odpowiedz Link Zgłoś
mac62 Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 04.11.07, 08:03 a robiłyście kiedyś zakupy spożywcze- się zapytuję. jak takie zakupy się mają w praktyce, bo teoretycznie to już poczytałam na google? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 05.11.07, 00:12 Wczoraj była u mnie koleżanka i zrobiła zakupy w Almie ( w Krakowie zakupy internetowe są dopiero od 2 tygodni więc jeszcze nie mają wszystkiego na stronie) i była zachwycona! Wnieśli do domu, płaciła kartą - pan przyszedł z czytnikiem. Powyżej 150 zł dowóz gratis. Ja pewnie też kiedyś spróbuję ale na razie lodówa pełna i no Almę mam bardzo blisko... ale to wnoszenie to warte każde pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
ozania Re: No dobra - idę na zakupy - Allegro 05.11.07, 09:36 A tam nie zamkna...za to cos im serwer pada,a juz ostatnio tonagminnie-chyba za duzo wydali na sterowiec,ktorym tylko dziennikarzy wozili...;-P Licytuje mlodej kombinezon-zakonczenie w pt,no to wchodze w ostatniej godzinie,a tu "12 dni do zakonczneia aukcji",sprawdzam po godzinie-aukcja nadal jest,znaczy-cos przesuneli...A w sobote-juz aukcja zakonczona...No i co z takim "sklepem"?Chyba im sie polki od towaru ugninaja i nie nadazaja serwery,ale za taka kase jaka biora,to chyba standard obslugi marny... Odpowiedz Link Zgłoś
a-bara Re: No to zapraszam do mnie na aukcje !!!!!!!!!!! 04.11.07, 07:48 Buuu..... Ruda 410 nie istnieje, przynajmniej u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 i wciągniecie na czarną liste !!!!!!!!!!!! 04.11.07, 13:26 A co wkurzyłas sie na tego negatywa i wciągnięcie na czarną liste Już nic u mnie nie kupisz bo z osobami niewypłacalnymi i kłamczuchami interesow nie robie Allegro jest o tobie zawiadomione wiec moze zablokują ci konto i bedziesz mogła sobie oszukiwać tylko dwukropkowiczów Ja sie na tobie poznałam i wystarczy radze uważać na tą osobe !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś