tomkrt 27.07.06, 16:40 Od dwóch dni strona urzędu miasta Ząbki jest niedostępna. www.zabki.pl Ciekawe dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limptrader Re: Strona www Ząbek padła 27.07.06, 17:11 może zmieniają w końcu design tamten wołał o pomstę do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
rafryb1 Re: Strona www Ząbek padła 27.07.06, 23:20 To nie padla strona, tylko cala domena zabki.pl. Widac, ze ta domena nie ma opiekuna technicznego. Cos sie stalo i juz od kilku dni zadnej poprawy. Moim zdaniem firma i-studio.net.pl skasowala ta domene ze swoich serwerow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruscinski Re: Strona www Ząbek padła 17.08.06, 13:54 Wciąż strona nie działa. A wiecie, że poczta elektroniczna też nie działa??? To wogóle nie mieści się w głowie. Jakże to jest żenujące. Strona była obciachowa, ale była. Mogłem przynajmniej znaleźć na niej link do BIP oraz kilka archiwalnych numerów "Co słychać". Strona padła, bo padł serwer. Dlaczego ten serwer nie wstał w ciągu kilku minut, godzin lub dni? Słyszałem, że administrował serwerem "prawdziwy mężczyzna" (jest taki żart, który wyjasnia sprawę: Po czym poznać prawdziwego męzczyznę? Odp: Po tym, że nie robi backupów) Dlaczego więc Sekretarz Miasta nie znalazł w ciągu kilku dni innej firmy, która mogłaby utrzymać naszą stronę? Moim zdaniem dlatego, że on nie widzi jakiegokolwiek pożytku z istnienia strony internetowej, to już taka mentalność. Dla niezorientowanych powiem, że usługi tego typu są powszechnie dostępne i kosztują kilkadziesiąt złotych miesięcznie. Ja naprawdę nie mam nic przeciwko ludzim którzy nie używają internetu, nie mam nic przeciwko ludziom, którzy nie widzą potrzeby komunikowania się elektronicznie Co z tego, że strona oraz poczta nie będzie działała przez 2 miesiące? Dla Burmistrza i Sekretarza to nic nie znaczyło. Po co to komu i tak tego nie używają, tylko by im pracę utrudniało. Ale oto pojawia się mała ale jasna iskierka. Podobno w przyszłym tygodniu ma ruszyć zupełnie nowa strona internetowa UM. No i pewnie zacznie działać poczta. W końcu zbliża się kampania wyborcza, burmistrz musi przedstawić gdzieś swój program. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Strona www Ząbek padła 17.08.06, 15:14 swoim zaniechaniem łamią ustawę o dostępie do informacji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Strona www Ząbek padła 20.08.06, 12:31 rembert napisał: > swoim zaniechaniem łamią ustawę o dostępie do informacji publicznej. Szczyptę szczegółów poproszę nt. tej ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: Strona www Ząbek padła 18.08.06, 09:29 To zły omen dla obecnych włodarzy przed wyborami samorządowymi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsk80 Re: Strona www Ząbek padła 24.08.06, 23:16 nieprawda juz zaczyna sie podnosić. zapraszam do mijego posta pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
piotruscinski Re: Strona www Ząbek padła 24.08.06, 23:21 Super!!! Po 2 miesiącach ktoś wpadł na pomysł, że można przekierować na stronę biuletynu informacji publicznej BIP. CZekam wciąż na stronę UM, Obiecywali, że w tym tygodniu ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruscinski Re: Strona www padła ale Co słychać poczytajcie 24.08.06, 23:26 Nie działa strona, nie ma więc możliwości poczytania Co Słychać a pdf-ie. Dla zainteresowanych umieściliśmy ostatnie (lipcowe) Co Słychać na stronie: www.perkowski.pl Jeśli strona Ząbek dalej będzie szwankowała to umieścimy też numer sierpniowy jak tylko się ukaże Odpowiedz Link Zgłoś