Dodaj do ulubionych

DLA WETWRANOW FORUM

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:12
Rozkleilam sie dzisiaj ..nie wiem czy pod wplywem pogody jesiennej czy pod
wplywem lektury,ktorej troche lyknelam na forum.zatesknilam..zatesknilam za
starym forum i ludzmi ,ktorzy tu bywali.Za ta nawiedzona atmosferka,ktora
zawsze poprawiala humor i ukladami miedzyludzkimi... Pamietam jak podczytywalam
Ronje,gera i Strzyge i ich szalenstwa na zamku... Wspominalam juz dzisiaj
Wolanda i jego straszna strate....;) Mario,ktory tak pieknie potrafil lawirowac
miedzy paniami zawsze cos milego powiedziec ,wreszcie klan zakal forum z
Prezesem ,Jasmina ,ktora wiecznie zaniedbywala swoje obowiazki i zawsze
chetnego dr.Janka:)) Kurcze,chyba wlasnie tam zaprzyjaznilismy sie z Crimenem i
wychlalismy pierwsza wirtualna flache!:))) Broniac Mario zawarlismy przymierze
krwi..Pamietasz Crimen???:)))) Wiem ,ze wszystko sie zmienia ,czas w miejscu
nie stoi ..co nie zmienia faktu,ze zal ..,ze tesknie za tamtym forum.Pozdrawiam
wszystkich starych forumowiczow i sle Wam serdeczne buziaki!!!! samanta
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: DLA WETWRANOW FORUM 09.11.01, 18:21
      dobry wieczor,
      .. moze tak sie dzieje gdy zmieniaja sie pory roku , inaczej sie czujemy
      gdy BABIE LATO a inaczej gdy pelna jesień ( szczegolnie z tymi bialymi zabami
      jak dzisiaj )...
      .. pozdrawiam zakaly !!
      Enancjo
      • anka1 Re: DLA WETWRANOW FORUM 09.11.01, 18:24
        buuu a ja musze juz znikac((( ale bede w niedziele jak bedzie dzialac!)))
        zakaly serdecznie caluje prosto w sympatyczne pysie:)))
      • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:25
        Ale ze mnie pierdola!lzy przyslonily oczy i zamiast "weteranow" napisalam cos
        bezsensownego;(((
    • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM 09.11.01, 18:25
      Buziaczki Samantko.Na szczescie Ty ciagle tu jestes:)Enancjo takze nie zaginal.
      Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:26
        Ales sie spisal wiceprezes....a gdzie lzy wzruszenia,he??;)))
        • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 09.11.01, 18:36
          Pani wiceprezes, ze wzruszenia odebralo mi lzy;)
          • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:38
            Uwazaj zeby wzdychanie butelki nie osuszylo!;))))))
            • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 09.11.01, 18:45
              Nic sie nie martw.Zrobilem zapas.Przytul sie Skarbie i daj dziubka.Musze
              znikac :(
              • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:47
                Ooooooo!!!mamy nowy most!!! Oczywiscie Moj Ksiaze Rynsztokow! Buziaki
                slodkie!!!;)
                • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 10.11.01, 16:16
                  Witaj Kochanie.Pewnie ze mamy, ale tylko jednoprzeslowy;)
                  • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:26
                    Jak na moj gust ..starczy!:))
                    • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 10.11.01, 16:30
                      Jak na moj tez;)))
                      • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:33
                        ja mysle!W cyrku bys wyladowal!!;))
                        • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 10.11.01, 16:41
                          Dziekuje, ale wole z Toba pod mostem;)
                          • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:48
                            Niskim na dodatek,w sniegu i na mrozie???;)))))))
                            • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 10.11.01, 16:56
                              Ale z Toba i butelka.Pa kochanie.Na mnie pora:(Daj dziubka i do jutra:)
                              • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 17:01
                                A przeslo wytrzyma?;)))))) Pa Skrbie,do jutra!!!:)
                                • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 11.11.01, 18:05
                                  Witaj Kochanie.Musi wytrzymac, przeciez jestem specjalista od przesel;)
                                  • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:07
                                    Witaj "skromnisiu"!Co tak pozno dzisiaj ?:)))
                                    • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 11.11.01, 18:20
                                      Kabany staly w kolejce do kompa;)
                                      • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:35
                                        O w morde! Ale tam luxusy!!;))))))
                                        • crimen Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen 11.11.01, 18:38
                                          Taki kraj.Pa Kochanie.Pora na mnie.Buziaczki;)
                                          • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM-crimen IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:41
                                            Do jutra Skarbie!Buziaczki!:))
                                            • ronja Kochane Misie! 12.11.01, 07:42
                                              Też Was kocham i stwierdzam, że to forum miało na mnie niezwykły wpływ, któryy
                                              zostanie we mnie juz n a zawsze!
                                              Ronja rozdygotana z przejęcia i naładowana wczoraj widokiem mnóstwa facetów w
                                              ułańskich mundurach na pięknych rumakach (w tym 2 arabach!!!) po defiladzie w
                                              Wwie:))))))))))))))))))))))))
                                              • crimen Re: Kochane Misie! 12.11.01, 19:52
                                                Witajcie Misie.Troche pozno ale zawsze:)))
                                                • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: 213.76.59.* 12.11.01, 19:54
                                                  Witaj misiu!!:)))
                                                • anka1 Re: Kochane Misie! 12.11.01, 19:55
                                                  czesc Crimen! ja juz bede spadac ale Samanta jest na watku o Wolandzie. poszukaj on jest
                                                  gdzies na gorze forum. opowie Ci o planach ewakuacji na portal Nie jesli takowy bedzie.
                                                  pozdrawiam serdecznie! pa!
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 12.11.01, 20:08
                                                    Ja to mam szczescie.Od razu dwa Aniolki:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: 213.76.59.* 12.11.01, 20:09
                                                    zakichany farciarz!!!!!;)))))))))))))) Cmok!:-*
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 12.11.01, 20:22
                                                    Kochanie, dzien bez Ciebie to dzien stracony:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:23
                                                    Wzajem Skarbie!Ale chyba nie bylo jeszcze takowego???:-*
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 13.11.01, 19:12
                                                    Na szczescie nie;)Witaj Kochanie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:15
                                                    Wpisz sie na liste do losowania bo nie bede miala sznsy Cie wylosowac!:)))
                                                    dzien dobry Skarbie!!!
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 13.11.01, 19:31
                                                    Nawet nie wiem co to za lista i losowanie:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:32
                                                    Pozniej wytlumacze!idz na watek oficjalna lista i popros o numer!;)))
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 13.11.01, 19:47
                                                    Juz mam numer od Jasminy, ale czas mi sie konczy.Buziaczki Kochanie, do jutra;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:52
                                                    Leeeeeeeeeeeeee....:(((((((Buziaki!:-*
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 19:51
                                                    Na powitanie:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 19:52
                                                    smaczne ale..malo!:-*~~
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 19:58
                                                    :-******************************************************************************
                                                    Musze zlapac oddech;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:00
                                                    Cudooooooooooownie!!!!:))))) Nie pojde juz do starego domku,otwiera sie
                                                    straaasznie dlugo.Jestes przeciez jedynym wice a to chyba sie liczy?
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 20:02
                                                    Przy Tobie zniose wszystko;)Mam dzisiaj strasznie leniwego kompa.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:04
                                                    Coz!To bedzie trudny tes na wytrzymalosc!!!!:)
                                                    U mnie tez sie slimaczy!
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 20:06
                                                    Byle do piatku Kochanie:)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:10
                                                    Bedziesz???????? Boooosko!!!!!!! :-
                                                    :*******************************************************************************
                                                    ********************************************************************************
                                                    **********************************(najwyzej sie udusze!!!:)
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 20:12
                                                    Wezmiemy gleboki oddech i zobaczymy ile wytrzymamy;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:14
                                                    Ale mnie kusisz ..ojej...:(
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 14.11.01, 20:18
                                                    Juz niedlugo:)Musze uciekac.Pa Kochanie.:-**************************************
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:20
                                                    Zegnaj Kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!:-*
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:17
                                                    Nie placz Kochanie.Juz wrocilem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:22
                                                    Cukie...crimenku moj!nareszcie!:))
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:26
                                                    Nie moglem sobie odmowic tej przyjemnosci Kochanie.Wyjasnij mi wreszcie o co
                                                    chodzi z tym losowaniem? ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:29
                                                    Panowie i panie maja numery.kto kogo wylosuje ten go ma ,ale po co??Nie wiem?
                                                    Nikt tego nie wie! twoj list..byl kubelkiem zimnej wody.troche mnie ostudzil:)
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:32
                                                    Szkoda.Ty mnie nie studz:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:34
                                                    Po chlodnym prysznicu trudno byc goraca...Tylko wariatka???:(
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:36
                                                    Kotku, co z Toba? :-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:40
                                                    Bo mi tak jakos dziwnie dzisiaj napisales..... :(
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:41
                                                    Zabij.Nie chcialem:(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:45
                                                    Nie jestem samobojczynia zeby Ciebie zabic ....:-********
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:47
                                                    Troche mi ulzylo, a Tobie? :-*********************************************
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:53
                                                    Po tylu calusach musi mi byc lepiej.:-*************
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 19:57
                                                    W moich listach nie ma nic miedzy wierszami:-******
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:58
                                                    byl..oziebly.
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 15.11.01, 20:02
                                                    Nie.Wierz mi.To z pospiechu.Nie zawsze wychodzi to co zamierzalem.Jutro bede
                                                    mial wiecej czasu aby popracowac nad trescia:-*************
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 20:05
                                                    Jestes......:-*****************************
                                                    ps.Chyba wyniesiemy sie z forum towarzyskiego .Rzygac mi sie chce na to
                                                    wszystko! (forum)
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 16.11.01, 20:01
                                                    Kochanie, gdzie Ty tam i ja, ale jest tu parę naprawdę sympatycznych osób.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:04
                                                    Wiem,wiem....:)))) No dobrze...nie potrafie Ci sie oprzec;))))
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 16.11.01, 20:22
                                                    Ależ Kochanie... poopieraj się trochę, choćby dla pozoru.To naprawdę
                                                    ekscytujące;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:32
                                                    Cholera,keidy u mnie z pozorami jest problem.Co mysle to mowie!:(
                                                  • crimen Re: Kochane Misie! 16.11.01, 20:52
                                                    Dobrze jest.W takim razie dalej mówimy co myślimy;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Kochane Misie! IP: 213.76.59.* 16.11.01, 21:09
                                                    Mhhhm..Tam u drzwi znowu dziaduje ktos!:)
    • mag_nolia Re: DLA WETWRANOW FORUM 12.11.01, 08:58
      Był jeszcze Krzyś rm, 2001, anka1...
      Faktycznie było miło i zabawnie i to właśnie chyba lista zakał połączyła nas w
      wirtualną przyjaźń.
      Pozdrawiam!
      M.
      • Gość: jasmina hop hop hoooooooooooop!!!!! IP: 193.178.143.* 12.11.01, 09:36
        Uwielbiam was wszystkich, nawet jeśli czasem zaniedbuję na konto forum auto - moto lub
        zatrzaśniętych na głucho szaf!
        Ala fakt - to se już ne wrati...
        Ale mi smutno....chyba się starzeję.....
        • Gość: Magnolia Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.01, 09:48
          no to mamy kącik porządnie zasmuconych
          To Mario połączył swoją polityczną siłą tę całą grupę, a teraz nawet nie
          zatęskni,choć wszyscy pocieszali go w samotności - niewdzięcznik; cóż, to tylko
          my kobiety dajemy się ponieść emocjom, a później okazuje się, że trzeba iść do
          przodu, a nam ckli się do tego co było...
          A co dzieje się z Mariem, ktoś wie??
          • jasmina_tdi Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! 12.11.01, 10:04
            Jak mówiłam, że Mario jest wirtualnym wytworem, to nikt mi nie wierzył! I co?! Bateryjki mu się
            rozładowały i znikł! :-))))

Gość portalu: Magnolia napisał(a):

> no to mamy kącik porządnie zasmuconych
            > To Mario połączył swoją polityczną siłą tę całą grupę, a teraz nawet nie
            > zatęskni,choć wszyscy pocieszali go w samotności - niewdzięcznik; cóż, to tylko
            >
            > my kobiety dajemy się ponieść emocjom, a później okazuje się, że trzeba iść do
            > przodu, a nam ckli się do tego co było...
            > A co dzieje się z Mariem, ktoś wie??

• mario2 Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! 13.11.01, 08:07
              A ja zyje i nawet od czasu do czasu Was czytzm :o)))
              • Gość: samanta1 Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 08:26
                Czy Ty draniu nie widzisz ,ze tesknimy za Toba? Wroooocisz??????:)))
                • mario2 Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! 13.11.01, 08:29
                  odpowiedz znasz!!
                  • Gość: samanta1 Re: hop hop hoooooooooooop!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 08:45
                    Co nie znaczy ,ze mi sie podoba i zgadzam sie z nia!!!! Mariooooo!!!!
                    Prezesieeee!!!! A ja tak Cie koooochammm:(((( Wrooooc.........
                  • jasmina_tdi mario 13.11.01, 09:34
                    Cze Prezes!
                    Gdzie się ukrywasz?!
                    Prawda, że miło się nas czyta? Taki baryzylijski serial, tyle że pisany!
    • enancjo Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 08:51
      dzien doberek...
      .. o widac ze Prezes Mario wladze w wzroku i paluszkach
      odzyskal .. nono witamy, moze sie przyznaj co Cie tak
      zmrozilo na tak dlugo !!!??

Enancjo

• Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 08:58
        problem w tym,ze on sie nie chce odmrozic. Bede tesknic teraz za nim jak za
        komuna! Komuno wrooooc!!:)
        • enancjo Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 09:05
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> problem w tym,ze on sie nie chce odmrozic. Bede tesknic teraz za nim jak za
          > komuna! Komuno wrooooc!!:)

.. wiesz zmiana wladzy w karju .. moze ma racje lepiej sie hibernowac.
          .. PREZES MARIO HIBERNETICUS !!! ... niezle brzmi...
          .. moze by mu taki watek zalozyc .. to go w koncu ruszy .. jak wszyscy
          w imieniu Prezesa beda sie wypowiadac .. jak myslisz ???
          Enancjo
          • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:20

>

> .. PREZES MARIO HIBERNETICUS !!!
            ***Super!!!! Cha,cha,cha!!!! zaloz watek ,bedziemy smarowac do prezesa!!!
    • woland? Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 09:17
      Witam!
      Dziękuję za umieszczenie mnie w "prezydium". Troszkę ostatnio zwątpiłem w sens
      wirtualnych znajomości, ale jak to mawia jeden mój przyjaciel :))
      Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.
      Pozdrawiam,
      Woland
      • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:22
        Wolandzie!Nam watpic nie kazano!wstapilem na dzialo...eeee to chyba nie z tej
        bajki!:(
        • woland? Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 09:37
          Diałonowy Woland ??? No, no, no... ;))
          • mag_nolia Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 09:46
            Czemże sobie u Samnty zasłużyłeś Jaskier, że takie wyróżnienia zbierasz??
            • Gość: samanta1 Re: DLA WETWRANOW FORUM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:52
              ja z dobroci serca medale i awanse rozdaje! Pulkowniku Woland ,bic wroga!Ps.To
              un Jaskier nie Woland????????
              • mag_nolia Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 09:56
                Ja wolę Jaskra-poetę, który wiersze wypisuje...
                • woland? Re: DLA WETWRANOW FORUM 13.11.01, 11:30
                  demaskatorom - mówimy staowcze NIE !!!
                  Woland <i spółka>
              • jasmina_tdi Re: samanta 13.11.01, 09:57
                Samanta, co tak mało entuzjazmu??? Prezes wrócił! Flachę na stół! Trza to uczcić!
                • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:43
                  Nie wrocil i nie chce wrocic!!:(
                  • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 13.11.01, 10:53
                    Jak zatęskni to wróci! W końcu to tylko facet :-))))))

> Nie wrocil i nie chce wrocic!!:(

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 11:04
                      obawiam sie ze taki" ukrainiec" jak juz cos postanowi to zdania nie zmieni:(
                      • jasmina_tdi Re: samanta 13.11.01, 19:15
                        No ale co on postanowił???? Tu nic nie mówił!

> obawiam sie ze taki" ukrainiec" jak juz cos postanowi to zdania nie zmieni:(

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 19:53
                          Postanowil,ze nigdy nie wroci na forum Buuuuuuuu:((((((((
                          • mario2 Re: samanta 14.11.01, 08:07
                            No wlasnie- tylko trzeba jeszcz dodac, ze czsto Was czyta, bo mu to sprawia
                            przyjemnosc prawie orgiastyczna :0)))
                            • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 13:30
                              no i nie bedzie odgrzewanego bigosu:( prawem buszu mianowalam sie po Tobie
                              prezesowa ale czemu mnie to kurwa nie cieszy??? Trudno,chyba trzeba sie
                              pogodzic z Twoja decyzja ex.prezesie .szkooooda... I tak.........:))))
                              • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 19:57
                                A co tam! Władzę w rękach stracił, ale grunt, że nie oślepł!!!!!!! To Cię nie cieszy???? Fama głosi,
                                że Prezes ma błękitne oczy.... Eh!
                                • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:19
                                  blekitne....??????????????????Cholera ,tak czulam ze cos trace!!!!!!!:)
                                • mario2 Re: samanta 14.11.01, 20:19
                                  Tak twierdza daltonisci- tak naprawde mam duze i zielone :o)))
                                  • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:21
                                    Ja tez!:))) Dalbys sie obejrzec to plotek by nie bylo!:)
                                    • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:23
                                      samanta wyobraź sobie! wysoki blondyn z zielonymi oczymi....marzenie...eh!

> Ja tez!:))) Dalbys sie obejrzec to plotek by nie bylo!:)

• Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:22
                                    Cze Prezes!
                                    A co masz duże i zelone??????

mario2 napisał(a):

> Tak twierdza daltonisci- tak naprawde mam duze i zielone :o)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:23
                                      jabluszka!:)))
                                      • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:24
                                        O rany! Facet mieszka chyba w akwarium!

> jabluszka!:)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:26
                                          i pyszczkiem rusza...:))
                                          • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:28
                                            Byleby baniek nosem nie puszczał!

> i pyszczkiem rusza...:))

• mario2 Re: samanta 14.11.01, 20:30
                                              Baniek nie puszczam- za to pierdze glosno- wielbicielki dluzej niz 15 min w
                                              knajpie nie potrafia ze mna wysiedziec :o)))
                                              • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:32
                                                Pokaż głupią, która by się z Tobą umówiła! :-)))

mario2 napisał(a):

> Baniek nie puszczam- za to pierdze glosno- wielbicielki dluzej niz 15 min w
                                                > knajpie nie potrafia ze mna wysiedziec :o)))

• mario2 Re: samanta 14.11.01, 20:28
                                          Nie mieszkam w akwarium, lubie tylko rybki polowic- szczegolnie takie, ktore
                                          daja sie zlapac na kija - tfu- na wedke :o)))
                                          • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:29
                                            ja uzywam marchewki ..kij pozniej!:))
                                            • Gość: jasmina Re: samanta IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:34
                                              Zatkać gębę marchewką i walnąć kijem???? Nie znam tej metody!

> ja uzywam marchewki ..kij pozniej!:))

• czort Re: Nie przejmujcie sie 14.11.01, 20:29
                                        Na pewno wroci, przybieze nowa postac, bedzie niskim brunetem o ksywce ksywa i
                                        znow poprezesuje. Tak bedzie! A moze juz jest.
                                        • mario2 Re: Nie przejmujcie sie 14.11.01, 20:31
                                          Do czorta z Toba- juz mnie przejrzales
                                          • Gość: samanta1 Re: Nie przejmujcie sie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:33
                                            Oczy zielone a wloski??? czarne chyba co??? meska twarz ,niedogolone
                                            policzki...;))))))
                                          • czort Re: Nie przejmujcie sie 14.11.01, 20:34
                                            Za podziekowania dziekuje, ale moja intuicja szepce.......?
                                            • Gość: jasmina Re: Nie przejmujcie sie IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:36
                                              Fajną masz tą intuicję! Moja zazwyczaj wyje i szlocha :-))))

czort napisał(a):

> Za podziekowania dziekuje, ale moja intuicja szepce.......?

• Gość: samanta1 Re: Nie przejmujcie sie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:37
                                                Alladyn nie przylecial?To prosiak!
                                                • Gość: jasmina DOBRANOC PROSIACZKI :-))) IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:43
                                                  Pożegnania nadszedł czas....
                                                  Jadę do domciu...
                                                  Życzcie mi kolorowych snów :-))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: DOBRANOC PROSIACZKI :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:49
                                                    i latajacych dywanow!!!!!!!:))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka