epaw31 04.11.07, 20:30 Drogie emamy pomóżcie w wyborze pieska interaktywnego. Moja córcia takiego pragnie. Ma szczekać i chodzić. Nie wiem jaki będzie odpowiedni. Czy macie i możecie jakieś polecic? Dziekuję z góry. epaw3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia23 Re: Piesek interaktywny 05.11.07, 12:01 Ja też szukam takiego pieska dla mojej trzylatki. Doradźcie który warto? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Piesek interaktywny 05.11.07, 12:55 Hej! Nie wiem czy mogę polecić ale mogę opisać... My mamy pieska Bobby. Szczeka i chodzi. Dość ładny ale sztywny (to chyba tak musi być). Dla nas był 1 wielki problem: piesek reaguje na gwidki (3 rodzaje: chodzi, szczeka i sapie) i po pół godziny mielismy dość gwizdania (sąsiedzi też) Moja koleżanka kupiła pieska, który reaguje na komendy: siad, stój itd. też jest ładny i też jest 1 problem: piesek nie zawsze reaguje na komendę, wtedy dziecko mówi głośniej, bo myśli, że nie słyszy potem coraz głośniej i głośniej... Myślę, że większość zabawek reagujących na głos ma ten problem (mieliśmy Furbiego i było to samo) i wiekszość dzieci zaczyna krzyczeć. Teraz mamy pieska "Różowy Pysio" - ten jest cichy i mięciutki... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Piesek interaktywny 05.11.07, 12:57 my mammy clifforda, szczeka, rusza ogonem ale nie chodzi, dostali dwa tygodniwe temu i lezy ale fajny jest tylko moim to wszystko sie szybko nudzi...... Odpowiedz Link Zgłoś