agus05 18.11.07, 16:26 Czym się interesują Wasze 10-latki? Potrzebuję inspiracji przed Gwiazdką, a nie mam zielonego pojęcia o tej grupie wiekowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus05 Re: Prezent dla 10-latki 19.11.07, 08:11 Hej! Czy naprawdę nikt z Was nie ma znajomej 10-latki? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena1981 Re: Prezent dla 10-latki 19.11.07, 08:31 Witaj! Ja swojej 10-latce kupiłam ręcznik z wyhaftowanym imieniem, "Nowe przygody Mikołajka 2" i płytę "Artur i Minimki". Odpowiedz Link Zgłoś
moniccol Re: Prezent dla 10-latki 19.11.07, 08:36 a może mata do tańczenia www.allegro.pl/item268712743_pc_dance_mat_deluxe_mata_do_tanczenia_stepmania_.html Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla 10-latki 19.11.07, 10:40 Moja siostra ma 10 lat. Tak jak ktoś wyżej proponował mata do tańczenia to bardzo dobry pomysł. Właśnie to mojej siostrze mama kupiła na mikołaja. Siostra podsuwając pomysły o tym co chciałaby dostać wspominała o twisterze ( tiny.pl/j5g3 ) o lalce My scene ( tiny.pl/j5th ), o czymś do odtwarzania mp3, scrabble i nie pamiętam o czym jeszcze... Z zabawek, które ma uwielbia Eurobiznes, Sekrety dziewcząt ( tiny.pl/j5tx - w sklepie kosztowało to 49 złotych). Bardzo lubi książki z serii Koszmarny Karolek (koszt jednej książki to 10- 14 złotych) Odpowiedz Link Zgłoś
agus05 Re: Prezent dla 10-latki 19.11.07, 22:12 Dzięki za inspiracje! A czy 10-latki mają już fisia na punkcie Witch, czy to nieco później przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Prezent dla 10-latki 20.11.07, 11:45 My z meżem dla jego 10-letniej chrzesnicy kupilismy na urodziny chomika. Ale była radość. Dziewczynki w tym wieku zaczynaja interesowac sie kosmetykami. Dostepne sa perfumy Witch ( nie wiem jak to sie pisze) dla dzieci. ostatnio też kupiłam dlaswojej chrzesnicy zestaw kosmetykow do kąpieli ( oczywiście dla dzieci) były w nim rózne kolorowe buteleczki z płynem, szamponem, balsamem, płatki , które wrzusa sie do kąpieli , kuleczki musujące.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
agus05 Re: Prezent dla 10-latki 21.11.07, 08:56 Wymyśliłam, że kupimy jej zegarek elektroniczny Witch z wymiennymi tarczami i grę "Wróżki.Tylko dla dziewczyn" (Hasbro). Ciekawa jestem tej gry. Znacie ją? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Prezent dla 10-latki 21.11.07, 09:03 agus05 napisała: > Dzięki za inspiracje! > A czy 10-latki mają już fisia na punkcie Witch, czy to nieco później przychodzi > ? Później to raczej nie.. Moja 7-latka na Witch'o-manię zapadła, podobnie jak i Jej koleżanki, w przedszkolu jeszcze Teraz wprawdzie nadal zbiera przeróżne drobiazgi z ww + inne ze szczególnym uwzględnieniem Diddl'a, ale na Twoim miejscu wypytałabym najpierw dziewczynkę (lub Jej otoczenie czy czasem u Niej Witch'e nie są przypadkiem już passe.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Prezent dla 10-latki 21.11.07, 09:38 witaj ja uważam że witch w tym wieku może juz nie być tym czym dziewczynka chciałaby sie zająć, raczej młodsze ja tez uważam że mata do tańczenia jest super, fajna ksiązka np. o mikołajku lub gadżety kosmetyczne aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś