agamamaani 20.11.07, 12:34 takiej co nie lubi się bawić lalkami i miśkami.. zupełnie nie mam pomysłu.. może laptop edukacyjny?/ale czy to nie za wczesnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9-x-2 Re: prezent dla 4 latki 20.11.07, 12:41 z może zegar Fisher Price? Ja kupiłam swoim dzieciom. Wg mnie bardzo fajna zabawka, która przy okazji jeszcze i godzin nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: prezent dla 4 latki 20.11.07, 14:02 Lego Mozaika, moja dostanie na Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Re: prezent dla 4 latki 20.11.07, 21:13 -gry planszowe np. spadające małpy, piranie, pułapka na myszy, grzybobranie, memo - te u nas się sprawdzają -moja młoda też nie przepada za lalkami, ale jest szał ma punkcie dinozaurów, każda rzecz w tym temacie ją cieszy, może i Twoja czterolatka ma podobne zamiłowania -klocki lego -encyklopedia Larousse'a "Dlaczego?", od 4 lat, bardzo fajna, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nnatasza Re: prezent dla 4 latki 20.11.07, 21:25 Moja 4'o latka ma tak rozproszone zainteresowania, że nie nadążam - lubi barbie, ponny, niemowlaki, ale też dinozaury, samochody i czołgi ("deszcze niespokojne" zna na pamięć). Laptopa edukacyjnego ma od roku i daje sobie z nim radę - czyli spokojnie możesz kupić )) Odpowiedz Link Zgłoś