mateo8 06.12.07, 07:47 www.allegro.pl/item279552417_cars_auta_zygzak_disney_35_cm_sup er_funkcje.html - taki jest dostępny na allegro Proszę może ktoś ma i może mi napisać czy ta zabawka to niejakiś bubel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Pytanie o zygzaka - auta 06.12.07, 09:00 www.allegro.pl/item279552417_cars_auta_zygzak_disney_35_cm_super_funkcie.html link podaje jeszcze raz Ja go ogladałam w Carefurze, bardzo fajne dla fana Aut Moje Asia by sie ucieszyła bardzo. Jest plastikowy ale bardzo fajny. Moim zdaniem jakby nie miał tych efektów i był metalowy byłby idealny. Ale pewnie kosztowałby dwa razy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo8 Re: Pytanie o zygzaka - auta 06.12.07, 11:10 Bardzo dziękuję za odpowiedź i poprawienie linku a może pamiętasz ile kosztował Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: Pytanie o zygzaka - auta 06.12.07, 11:52 w Tesco jest chyba po 89,99 (ze 119) spojrz sobie w gazetce z zabawkami na 16 stronie tesco.pl/oferta/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Pytanie o zygzaka - auta 06.12.07, 19:36 My mamy tego zygzaka juz jakies pól roku. jest super, mimo że plastikowy jest bardzo wytrzymały, nie widać po nim intensywnej eksloatacji przez trzylatka i roczniaka Oczywiście służy im również jako jeździk A najśmieszniejsze jest to, że kupiłam go w taniej odzieży, oryginalnie zapakowanego, nówkę za 20 zł )) Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Pytanie o zygzaka - auta 06.12.07, 23:14 A ja go kupiłam w Tesco za 150zł. Mały w sumie średnio chciał, tzn. chciał, ale nie tak bardzo, bardzo, ale RODZICOM sie spodobał. (już tak nie robimy, na szczęście) Pobawił się parę dni a potem koniec. Antoś zdecydowanie woli resoraczki. Duży Zygzak poszedł na ALlegro. Odpowiedz Link Zgłoś