Dodaj do ulubionych

Peg Perego Pliko P3 Modular - pomóżcie

13.01.08, 00:10
Witajcie chciałabym zakupic wózek Peg Perego Pliko P3 Modular z
systemem TRI-FIX albo SYSTEM ON-TRACK
Chodzi mi o konkretna opinię o tych wózkach, czy polecacie, czy
warto kupować w zestawi z gondolą, czy spacerówka może służyć
noworodkowi? Proszę o Waszą opinię za i przeciw. Serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • paniwaz Re: Peg Perego Pliko P3 Modular - pomóżcie 13.01.08, 16:33
      Mam tylko spacerówkę, której używam od narodzenia synka
      łącznie z wpiętym fotelikiem i uważam, że jako jedyny wózek na spacery
      niekoniecznie Pliko się sprawdzi. Uwielbiam ten wózek, ale na zakupy, do
      przychodni, krótkie wyjścia, ale cienko widzę korzystanie z niego codziennie, w
      normalnym życiu. Po pierwsze jest strasznie sztywny i nie ma możliwości nawet
      lekkiego kołysania wózkiem. Ponadto ta znikoma amortyzacja na spacerach (nawet
      na nierównych chodnikach, nie wspominając o trudniejszym terenie) daje mocno o
      sobie znać, więc komfort dziecka nie byłby najwyższy. Ja kupiłam go z
      przeznaczeniem do wpinania fotelika, bo widok młodych i ociekających potem mam
      tachających w foteliku swoje dziecko po sklepach mnie zawsze przerażał. Po
      okresie fotelikowym wiedziałam, że lekka parasolka zawsze się przyda, więc Pliko
      będzie służył i w przyszłości. Teraz zdjęłam z niego tapicerkę, żeby się
      niepotrzebnie nie niszczyła i samo stelaż wożę na stałe w bagażniku. Ale póki
      co, posiadam drugi wózek stacjonarny na spacery po wszelakim terenie na wielkich
      pompowanych kołach i takie dwa zestawienia wózków uważam za genialne. Zatem
      podsumowując - jako wózka 3in1 Pliko nie polecam, ale jako okazjonalną
      spacerówkę na płaskie powierzchnie jak najbardziej. Fotelik Primo Viaggio też
      jest super, bo nie dość, że wpina si do stelaża wózka jednym kliknięciem, bez
      żadnych dodatkowych adapterów, to jeszcze posiada wygodną bazę i jego montaż w
      samochodzie trwa sekundę. Pani Wąż

-
      "Ten Cię kocha przez kogo płaczesz" Miguel de Cervantes
    • zicke-na-chwile Re: Peg Perego Pliko P3 Modular - pomóżcie 14.01.08, 23:28
      ja mam taki jedynie w innym kolorze bardzo sie sprawdzil jestem zadowolona i nie
      chcialabym innego
      cgi.ebay.de/Babywanne-Navetta-Peg-Perego-Pliko-P3-CAMELIA-2008-Neu_W0QQitemZ230210304731QQihZ013QQcategoryZ141285QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    • zicke-na-chwile Re: Peg Perego Pliko P3 Modular - pomóżcie 14.01.08, 23:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka