wedlowka 15.01.08, 10:26 Planuję cale wakacje spędzić nad morzem i myślę o kupnie namiotu dla mojego maleństwa (2 latka) proszę o wasze podpowiedzi co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: Namiot na plażę 15.01.08, 10:44 www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10094767 polecam cos takiego, mielismy taki ostatnio nad morzem. Mozna go całkowicie zamknąć, dobrze osłania przed sloncem i wiatrem. Naszemu synkowi bardzo dobrze sie w nim spało na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
wedlowka Re: Namiot na plażę 15.01.08, 15:32 Czy ten namiot ma "haczyki" do wbicia w piasek bo napisano,że jedynie do użytku domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: Namiot na plażę 17.01.08, 12:38 Ten z IKEI z pewnością nie zda egzaminu! Mamy namiot z haczykami do wbicia w piasek, ale nad morzem był taki wiaterek,że wydawało się,że i tak go porwie. Także musi mieć ta opcję, no i żeby nie był zbyt ciężki, łatwo się składał i rozkładał. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Namiot na plażę 15.01.08, 16:10 My mieliśmy kupic taki: www.allegro.pl/item289751932_namiot_plazowy_wedkarski_beach_.html ale nie kupiliśmy bo na miejscu były parasole... więc nie wiem jak się go użytkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ell_anna Re: Namiot na plażę 15.01.08, 23:14 loola_kr napisała: > My mieliśmy kupic taki: > www.allegro.pl/item289751932_namiot_plazowy_wedkarski_beach_.html Posiadam takowy i jestem bardzo zadowolona, dosyć głęboki i na prawdę solidny, doskonała ochrona przed wiatrem Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Namiot na plażę 17.01.08, 10:36 Popieram zakup tego namiotu. Zawsze zabieram go na plażę. Ma śledzie, ale obciążam go również torbą, bo zdarzały sie porwania ... przez wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Namiot na plażę 17.01.08, 09:53 Widziałam fajny namiot plażowy w Decathlon. Rozkłada się po wyjęciu z etui, jego konstrukcją są giętkie tyczki. ma chyba jedną wadę otóż nie ma śledzi do zamocowania w piasku. Jest w miarę duży. Już drugi rok korzystałam z tego rozkładanego, co poprzedniczka podała link na allegro, ale mój jest mniejszy. Jest ok, jednak jego rozłożenie i złożenie zajmuje kilka minut które są wiecznością jak musisz mieć na oku rozbiegane dzieci. Waży ok 3 kg, niby to mało ale jak zapakujesz torbę na plażę to zrobi się dużo. Ten z Decathlon jest lżejszy, waży ok 1,5kg. Przymierzam się do jego zakupu w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkania1975 Re: Namiot na plażę 17.01.08, 13:30 Mam dokładnie taki namiot, do którego link podała Loola(kupiony właśnie u tego sprzedająceo na allegro).Namiot jest leciutki, ma śledzie do w bicia w piasek(chociaż przy dużym wietrze się nie sprawdzają, zawsze przysypywaliśmy namiot od zewnątrz piskiem, a w środku kładliśmy plecak).Ma stelaz z giętkich pałąków, zapakowany jest w pokrowiec z wygodnym uchwytem.Samemu dośc cięzko go rozłożyć (szczególnie jak jest wiatr), ale dwóm osobom zajmuje to dosłownie chwilę.Naprawdę polecam ten namiocik, moja Córcia , w wakacje półtoraroczna, przespała w nim wiele godzin na plaży, skutecznie chroniona od słońca i wiatru) Odpowiedz Link Zgłoś
olinka0 Re: Namiot na plażę 18.01.08, 12:13 Witam, a my kupilismy swego czasu 2 w 1 - łóżeczko-namiot i sprawdza się wszędzie rewelacyjnie -marka Deryan www.deryan.nl/site/ po złożeniu zajmuje miejsce niewielkiem poduszki i można zabrać go wszędzie. Ma przy tym samopompujący materac więc pompka jest zbedna a nasze dziecko ma izolację od podłoża. Super zabawa na plaży,dziecko śpi chcronione moskitierą od owadów. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowy_kot Re: Namiot na plażę 18.01.08, 16:37 też mamy taki namiot, ten plażowy-wędkarski. sprawdził się super, chociaż przy dużym wietrze trzeba uważać, żeby go nie porwał wiatr jest wysoki, więc kiedy Zulka zasnęła w wózku, wstawialiśmy go do namiotu. Odpowiedz Link Zgłoś