nataliam2 04.02.08, 23:15 Witam. Podobają mi się ciuszki tej firmy. Zastanawiam się czy ktoś je sprowadza. Chętnie dołączyłabym się do zamówienia. Ciuszki są ładne, tanie i mają nawet kolekcję Disneya. www.matalan.co.uk/pages/home Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
busy_bee Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 00:28 Zanim mlode sie urodzily to kupilam tam pare ciuszkow do wyprawki - owszem niezle jakosciowo. Niestety nie mozna u nich zamawiac online, a ze do sklepu mam spory kawalek, to specjalnie tam nie jezdze. W podobnej cenie mozna kupic rzeczy w TESCO, GEORGE (ASDA), Sainsbury, ADAMS, PRIMARK, a asortyment czesto bywa podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 13:42 Bardzo dziękuję. Ale gdzie mogę kupić ubranka wymienionych przez Ciebie firm (poza Tesco oczywiście). Nie widziałam u nas np. sklepu z ciuszkami Adams. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 14:10 nataliam2 napisała: > Bardzo dziękuję. Ale gdzie mogę kupić ubranka wymienionych przez Ciebie firm > (poza Tesco oczywiście). > Nie widziałam u nas np. sklepu z ciuszkami Adams. Sorry, ale pisze z perspektywy UK. Matalana w Polsce chyba tez nie ma? A na tej stronie co podalas to oni pokazuja tylko czesc kolekcji, a po reszte zapraszaja do sklepu. To po kiego grzyba tak robia, jak i tak trzeba sie do nich osobiscie pofatygowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 15:59 Szukałam kogoś kto zamawia z Matalana, tak jak są osoby które zamawiają ciuszki firmy Next z Uk. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 16:26 nataliam2 napisała: > Szukałam kogoś kto zamawia z Matalana, tak jak są osoby które zamawiają ciuszki > firmy Next z Uk. No tak, tylko ze z NEXTa latwiej zamowic, bo wszystko jest dostepne w katalogu online, a Matalan ma tylko 'zwiastun' kolekcji online i trzeba sie do nich specjalnie fatygowac. Tak samo jak PRIMARK (choc oni to nawet zadnego zwiastuna kolekcji nie maja). Ciuszki ladne i tanie (prawde mowiac az za tanie - jak tak sobie patrze na ichne ceny to sie zastanawiam kto te ubranka szyje). Kiedys kupilam u nich kilka zestawow body, ale teraz to juz bojkotuje ze wzgledow ideologicznych. W WOOLWORTHS: www.woolworths.co.uk/web/jsp/browse/index.jsp?cat=cat40002 tez maja stosunkowo tanie ubranka i mozna zamowic odbior bezposrednio w sklepie (i kolekcja DISNEY tez jest). Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Kupuje ktoś z Matalan'a 05.02.08, 16:44 Chodzi mi o body, dzinsy, bluzy w rozmiarze od 12-18 m. Na stronce której mi link wysłałaś nie mogę nic znaleźć, ale bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś