2ivvet 14.02.08, 09:50 Cześć mam problem - chciałam wystawiś troche ubranek na allegro ale nie jestem na bieżąco i nie wiem jakie teraz najlepiej się sprzedają mam dużo letnich ubranek i sandałki podpowiedzcie czy warto wystawiać juz letnie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 10:01 nie sprzedaje, a kupuje ludzie teraz sie rzucaja a ubranka wiosenno/letnie więc w wiekszosci wypadków odpuszczam, bo nie dam za 2 cienkie szmatki uzywane 60 zł chociaz...jak mnie trzepinie to potrafie tyle dac. przykładowe zakończone www.allegro.pl/item297593652_next_rybaczki_unikatowa_tuniczka_18_m_86_cm.html www.allegro.pl/item309138727_next_rybaczki_zyrafa_slon_tunika_kol_07_18m_86.html www.allegro.pl/item305495726_early_days_z_haftami_szmizjerka_modna_18m_86.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 10:03 Zalezy jakie sa to ciuszki.Ubranko super markowe sprzeda Ci sie bez problemu.Wczoraj mi sie zakonczyły 4 aukcje ubranek letnich, wystawilam na próbe.Sukienka letnia sprzedała mi sie za szok 75 zł (next), rybaczki (gap)42 zł i 3 bluzeczki next z krotkim rekawkiem i na ramiaczkach po 20 zł za kazda.Bardzo duzo osob obserowało, tak wiec ja wiem ze teraz jest dobry okres na sprzedaz ale pod warunkiem ze sa to sliczne ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
2ivvet Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 11:46 Dzięki dziewczyny za pomoc chyba czas odpalić pralke i wziąść się za robote Jestem w szoku że tak dobrze się sprzedają letnie ubranka pozdrawiam Was ) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 11:50 ja tez juz wystawiłam letnie ciuszki, co prawda w rozmiarowce do 80cm, a tu jest duuża konkurencja, no ale jakies tam zainteresowanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 11:52 ja tez wystawiłam ubrania i buty letnie i zainteresowanie jest bardzo duze - kilka aukcji obserwuje ponad 80 osób Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 14:22 Minikapinka - a ty dla chłopca sprzedajesz - w jakim rozmiarze? jestem w szoku, bo myślałam, że ubranka letnie będą sięsprzedawać dopiero w marcu. a ponoć luty to martwy sezon na allegro. to nawiosenne ciuszki już za późno, aby wystawiać????? Odpowiedz Link Zgłoś
2ivvet Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 14:31 Właśnie wyszperałam fure ciuszków.Tak mnie nakręciłyście,że już 2 pranie robie.Chciałam jeszcze dowiedzieć się jak tam z kurtkami wiosennymi czy może któraś juz rozglądała się w sklepach jak stoją cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 14:57 nie dla dziewczynki w rozm. 104-116 wiosenne tez zejdą Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 15:04 jak ja nie lubię robić zdjęć i wystawiać aukcji i mierzyć, mierzyć, mierzyć brrrrr...... i odpowiadać na maile... brrr... wystawiłam juz ponad 60 rzeczy... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 15:35 ja poprałam, poprasowałam jakieś 30 sztuk, część obfotografowałam i jak ściągnęłam fotki to zmiękłam... Ubranek na 74/80 cm jest w brud, więc na razie odpuściłam i powiesiłam ogłoszenie na osiedlowym forum. Może jakaś sąsiadka się skusi, he he Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 15:46 moj maz sie smieje, zebym spakowała wszystko w karton, napisała karton ubran od Minkipinki w rozmiarze .... i wystawiła na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 17:00 I na pewno by ci sie sprzedało Przyznam po cichu, ze tez kilka rzeczy na twoich aukcjach obserwuje, ale ceny końcowe mnie powalają niestety Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 18:45 Dzięki za wątek- przypomniał mi, że w szafie czeka góra rzeczy po mojej córce które juz dawno miałam wstawić ale nie ukrywam, że mi sie po prostu nie chce To jednak duzo pracy a wolnego czasu wciąż brakuje Czy ciuszki dla 4 latek też juz się tak ładnie kręcą? Mam mnóstwo Nexta, Gap itp? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Do Minkapinka :) 14.02.08, 20:38 Jeśli to nie tajemnica podałabyś mi link do jakiejś Twojej aukcji na 104, na priv. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 21:29 agni71 napisała: > I na pewno by ci sie sprzedało > Przyznam po cichu, ze tez kilka rzeczy na twoich aukcjach obserwuje, > ale ceny końcowe mnie powalają niestety mnie przyznam się tez Odpowiedz Link Zgłoś
blu-velvet Re: Sprzedać na allegro ! 14.02.08, 22:19 Ja wystawiłam LATO dla dziewczynki w rozmiarze 80/86/92- i zainteresowanie jest bardzo duże- szczególnie na sandałki i sukienki tak więc chyba warto juz wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 minkapinka 15.02.08, 10:35 ja tez poprosze o nick z allegro.na patrice7@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 10:42 to prawda, teraz jest na allegro bardzo duże zainteresowanie wczoraj zbieralam szczękę z podlogi po zakończeniu kilku moich aukcji i szczerze mówiąc ogarnąl mnie strach (zawsze tak mam gdy coś idzie za bardzo wysoką cenę), bo nie wiem co sobie taki kupujący wyobraża, czy zdaje sobie sprawę z tego, ze ciuszki owszem śliczne, owszem baaardzo zadbane, ale jednak nie nowe? i do minkapinka, tez tego wystawiania nie znoszę a do tego nie bardzo mam mozliwośc zajmowania się tym w ciągu tygodnia, więc dzieci jadą do dziadków a mama ma pracowity weekedn któryś z rzędu: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 10:45 > za bardzo wysoką cenę), bo nie wiem co sobie taki kupujący wyobraża, > czy zdaje sobie sprawę z tego, ze ciuszki owszem śliczne, owszem > baaardzo zadbane, ale jednak nie nowe? Jeśli dałaś wyraźne zdjęcia, opisałaś wady i nie piszesz że to stan idealny to chyba nie ma co sie bać Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 10:53 zawsze tak robię, zawsze drobiazgowo opisuję, no chyba, ze nie ma się do czego przyczepić, ale jestem tylko czlowiekiem, zawsze może mnie ogarnąć chwilowe zaćmienie, a nie chcialabym narażać moich klientów na takie niezadowolenie jakie czasem mnie ogarnia po otwarciu paczki no panna jestem, drobiazgowa na maksa, więc co się dziwić?))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 10:50 bo nie wiem co sobie taki kupujący wyobraża, > czy zdaje sobie sprawę z tego, ze ciuszki owszem śliczne, owszem > baaardzo zadbane, ale jednak nie nowe? mnie tez to zawsze stresuje, czasami ubrania osiągają takie ceny, ze nowe markowe za to mozna kupić. Kilka razy udało mi sie sprzedac ubrania nexta za duzo wiecej niz kupiłam nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 10:57 mam nadzieję, że bedzie dobrze i jest jeden wielki plus jesli chodzi o allegro, mąż calkowicie przestal się krzywić widząc, ze ciagle coś kupuję, nawet jesli to jest drogie (tzn, dla mnie drogie) kiedyś ciągle pytal a potrzebne Ci to ? teraz slyszę: chcesz to kup)) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 11:07 moj maz nie jest tak wyrozumiały, ale nie zdaje sobie sprawy za ile sprzedaje rzeczy po Zosi ) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Sprzedać na allegro ! 15.02.08, 11:10 > kiedyś ciągle pytal a potrzebne Ci to ? Mój tez tak ma. Czy potrzebna mi piąta para dżinsów dla małej? Hmmmm... no oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
antarka jak najlepiej zapakować?? 15.02.08, 12:32 hej dziewczyny!!!! A podpowiedzcie jak najlepiej zapakować zestaw ubranek??? Czy w pudełko,czy w co??/ no właśnie w co?? Wyprzedaję ubranka po moich dzieciach i zawsze mam problem w co zapakować,bo sprzedaję w zestawach(z racji braku czasu)i w kopertę bąbelkową się nie mieści?? Dzięki .. Odpowiedz Link Zgłoś
presatka zestaw czy pojedyncze 15.02.08, 21:20 Dziewczyny, co Wam lepiej schodzi - pojedyncze ubranka czy zestawy? Ja wystawiam po mojej córeczce ubranka letnie i wiosenne w rozmiarach 86 - 92 i mam wrażenie, ze lepiej idą pojedyncze ubranka, zestawy nie osiągaja cen minimalnych Szkoda, bo to zawsze trochę mniej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: zestaw czy pojedyncze 15.02.08, 21:30 raczej pojedynczo, chyba, ze masz super zestaw Odpowiedz Link Zgłoś