23.02.08, 09:36
Moja córka ma siedem miesięcy. Moje pytanie dotyczy bucików a mianowice, czytałam że jeżeli dziecko zaczyna chodzić to należy kupić buciki Bartka. Przypuśćmy że moja córka nie zacznie jeszcze stawiać kroków a przyjdzie wiosna i chciałabym założyć jej buciki czy mogę ubrać jej buty kupione w sklepie ale tańsze bo nie ukrywam że jak patrzyłam na ceny Bartka to trochę mnie zaskoczyło. I na dodatek rozmiary bartka zaczynają się od 19 a moja córka na dzień dzisiejszy ma 11, czy stópka rośnie tak szybko? Jak kupić dziecku buty (rozmiar większe?) aby nie miała ich na miesiąc?
Obserwuj wątek
    • betty-226 Re: buciki 23.02.08, 10:26
      Jesli mala bedzie jezdzić w wózku, to BUTY nie będą jej potrzebne. Byle jej ciepło w stópki bylo. A jak już zacznie na spacerkach spacerować, to -uwierz mi - bartek to nie jest jedyny producent dobrych butów dla dzieci. Buciki na sezon cieply powinny być większe o 1cm.
      • monik_a_23 Re: buciki 23.02.08, 10:35
        Dzięki za odpowiedź i jeśli masz jakieś sprawdzone firmy dobrego i nie tak drogiego obuwia to proszę Cię abyś napisała mi, jak nie na forum to na emaila monik_a_23@gazeta.pl Dziękuje.
        • magda1237 Re: buciki 23.02.08, 16:11
          Ja mam ten sam problem. Córka ma 8,5 miesiąca i właśnie przesiadła
          się do spacerówki. Jeszcze nie chodzi i pewnie przed ukończeniem
          roku nie zacznie, ale co do tego wózka jej ubrać nie wiem, nie
          przemawia do mnie to że ma być w skarpetach. Przecież nóżki zmarzną.
          Oglądałam bartki, ale to są butki dla dzieci chodzących, dość
          ciężkie i ze specjalną podeszwą do chodzenia. Raczej do wózka się
          nie nadają. No chyba że na jesień byłyby jej dobre w co raczej nie
          wierzę to kupiłabym. Chyba jakieś lżejsze trzeba kupić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka