askettering 24.02.08, 22:35 kiedy letnia czesc kolekcje bedzie dostepna online? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18buzka Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 22:53 witam czy moge prosic o warunki zakupów i gdzie moge zobaczyc kolekcje letnią (chlopciec rozmiar 2-3 lat) prosze o emiala na gazetowego 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 22:58 Teraz jest kolekcja wiosna/lato 08. Już są przecież ciuszki typowo letnie. Dodadzą najwyżej kilka stron. Już u niektórych allegrowiczów widziałam są te ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
leila155 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 23:29 Witam, ja tez prosze o warunki zamawiania ubranek na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
aga_x Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 23:32 Ja też proszę o przesłanie warunków na zakupy w next. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 23:51 Nie wystarczy jeden wątek z "ja też poprosze o warunki..."? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 24.02.08, 23:58 Nie wiem czy ktoś przebije mojego pośrednika!!! he he Sprawdzałam wielu, ale takich warunków to chyba nikt nie ma. Sorry,że sie chwalę ale po co macie przepłacać. Podzielę się z chętnymi namiarami. Zawsze możecie porównać oferty i wybrać tą najlepszą i najtańszą. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 25.02.08, 07:43 Poprosze o warunki na paulina7383@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
sam-s Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 07:49 Cena 7,50 czy 7,20 za funta to chyba jedne z najwyższych teraz! Ja już dawno zamawiałam u dziewczyny za 7zł a teraz zamawiam jeszcze taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 09:43 7,20? strasznie drogo! mam oferte za 6.80. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 09:48 a czy przypadkiem "nataliamackowiak" i "nataliam2" zachwalajaca swojego dostawce, to nie ta sama osoba? Czy tylko zbieznosc nickow? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 10:30 ale jest ta letnia kolekcja dostępna juz online?? bo ja nic nie widzę... jak ktoś się doszukał, to proszę o linka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 10:40 To co jest na stronach nexta to jest właśnie nowa kolekcja, pisała już o tym jedna z dziewczyn. Mniej więcej w połowie marca pojawi się uzupełnienie, są to zazwyczaj dwie trzy strony dodane do tego co już jest. Na allegro są ubranka z tej wiosenno letniej kolekcji lub z poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 25.02.08, 10:42 tu masz online aktualna kolekcje nexta: www.next.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 zbierznosc!!! 25.02.08, 11:46 nie lubie jak mi ktos zarzuca cos takiego. wystarczy przesledzic moje watki. chcialam tylko podzielic sie informacja. poza tym moj posrednik bieze 5 zl za funta. sory za bledy ale klawiatura mi wariuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 11:43 charytatywnie chyba... albo z outletu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 12:10 Coś Ty taka nabuzowana. Nie chcesz wierzyć, to nie wierz. Daje dziewczynom adres mailowy do babki u której zamawiam i ona naprawdę bierze 5 zł. Nie obchodzi mnie czy robi to charytatywnie. Ważne, że wybieram ciuszki z najnowszego katalogu i zamawiam. Wszystko jest nowe, w oryginalnych woreczkach i z metkami na których jest oryginalna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
sam-s Re: Ja mam za 5 25.02.08, 12:15 Do mnie też jakoś to nie trafia że ktoś za 5zł wszystkim chętnym taki przelicznik stosuje. Chyba że charytatywnie to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 12:26 Trudno. Nikt nikogo nie zmusza. Każdy wybiera ofertę, która wg niego jest ok. Ja skorzystałam i nie żałuję, dlatego polecam innym. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 12:29 po prostu nie wierze, ze sa to wszyskie koszty. Sorry, ale przesylka z Anglii nie jest tania i gdzies musza znalezc sie te oplaty pocztowe. Skoro funt teraz wynosi 4.71zl, to na samej roznicy kursowej (wg Ciebie bylo by to 0.29zl) nie pokryjesz kosztow przesylki, nie mowiac juz o jakimkolwiek zarobku... Co z tego, ze ktos liczy funta za 5 zl. Zaloze sie, ze pobiera jeszcze jakas marze od wartosci zamowienia (nie wiem, moze 20-30%), o ktorej nie wspominasz w swoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 13:10 Masz rację. Nie wspominam o marży, choć jest. Jak piszę do dziewczyn które chcą adres na priv to podaję dokładne warunki. Nie wspominam o niej bo nie wydaje mi się istotna, ale nie dlatego że jest mała ale dlatego że jak zamawiałam u Pani która liczyła funta za 6.80 i jeszcze za przesyłkę 40 zł to i tak wyszło mnie dużoooooo drożej niż u tej Pani którą polecam. Odkładnie pobiera marżę ok 20 % ale nie liczy już za przesyłkę. Nie ponosisz żadnych innych kosztów. Dla mnie ta marża to tyle co inni płacą za samą przesyłkę u innych pośredników a gdzie jeszcze przelicznik funta. Ostatnio zaoszczędziłam ponad 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 poza tym 25.02.08, 13:13 ja sie tym nie zajmuję, jak już pisałam. Wybaczcie mi ale czuje się chyba jak bym odkryła Amerykę! Dla mnie rewelka. Wystarczy sprawdzić, podać te same zamówienia u kilku pośredników spytać o koszt całkowity i wybrać tego gdzie jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 13:21 no wlasnie doliczanie jeszcze kosztow przesylki do i tak juz podniesionej wartosci funta, to troche nie fair. Ja zamawiam za 6.80 ze wszystkim i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 13:23 a zawsze mi sie wydawalo, ze jak ktos podaje juz swoj przelicznik, to uwzglednia w nim koszty przesylki... Mylic sie jest rzecza ludzka... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Zamawiając u Ciebie 25.02.08, 13:27 Coś za jednego funta zapłaciłabym 6.80 a zamawiając u mojego pośrednika z doliczoną marżą wychodzi 6 zł. To różnica tylko 80 gr na funcie ale jak już idzie o zakupy za 200 a nawet więcej złoty to różnica jest już spora. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Zamawiając u Ciebie 25.02.08, 13:35 nataliam2, nie oczerniam nikogo, ale nie podalas pelnych informacji. Pisanie, ze "masz za 5" zrozumialam w pierwszym momencie, ze jest to ostateczna wartosc, jaka przeliczasz funty. I to wydalo mi sie podejrzane, bo taki sprzedajacy chyba musialby kontener dziennie rzeczy sprzedawac, aby mu sie oplacalo choc troche... Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re: Zamawiając u Ciebie 25.02.08, 13:39 A ja dostałam informację, że to jest 35% prowizji więc to nie jest aż tak super oferta. Zamówiłam sobie zakupy za 200 funtów u innej dziewczyny i dogadałam się z nią na jednak korzystniejszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Zamawiając u Ciebie 25.02.08, 13:52 czyli z 5 zrobilo sie 6.75.... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Zamawiając u Ciebie 25.02.08, 13:58 Nie wiedziałam że Pani podniosła stawki. Już do niej pisze i dam świeże wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Ja mam za 5 25.02.08, 13:24 Wiedziałam,że pewnie się tym zajmujesz bo inaczej nie oczerniałabyś innych. To niech dziewczyny podadzą próbne zamówienie u Ciebie i u osoby u której ja zamawiam i niech wybiorą to najmniejsze. 6.80 za funta to dużo nawet bez przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
martaburska Re: Ja mam za 5 28.02.08, 14:44 Poproszę namiary na pośrdenika pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pniesia Re: Ja mam za 5 31.03.08, 19:57 Poproszę o namiary na pośrednika z UK. Dzięki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
1978adamart Re: Ja mam za 5 27.02.08, 19:21 Witam. Interesuje mnie kontakt z Pani pośrednikiem od odzieży NEXT, czy mogę liczyć na odpowiedź? Proszę o informację na maila myinsomnia@wp.pl, niestety poczta na tym portalu wyjątkowo źle działa. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
mamabeniaminka Re: Ja mam za 5 02.03.08, 13:10 CZy mogę poprosi onamiary i zasady po 5 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ja mam za 5 02.03.08, 14:01 > CZy mogę poprosi onamiary i zasady po 5 Nie pomogę ale chce uczulić że jak ktoś liczy po 5 zł. za funta to potem i tak dolicza sobie marże(20-30 procent). Odpowiedz Link Zgłoś
pniesia Re: Jest i to kilku!!!!!!!!!! 31.03.08, 19:56 poproszę o namiary do pośrednika z UK. Dzięki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
barbara71 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 26.02.08, 08:18 ja tez proszę na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
ba.deutschland Pani, ktora poleca nataliam2... 26.02.08, 08:32 Pani, ktora poleca nataliam2... liczy sobie 5zl za funta, ale pobiera oprocz tego prowizje 25-35%, w zaleznosci od wartosci zamowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
lubiatka Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 28.03.08, 21:06 ja też chętnie skorzystam- jeśli można to poproszę o namiary na prv. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pniesia Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 31.03.08, 19:55 Poproszę o namiary na pośrednika w zakupach w UK. Dzieki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
elagie84 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 23.04.08, 09:50 jadę do UK 12-16 Maj i zrobie chętnie zakupy, poproszę na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 25.02.08, 10:37 poki co mamy wiosne prawie... allegro.pl/search.php?string=next+wiosna&category=11764&buy=1&new=0&pay=0&personal_rec=0 Odpowiedz Link Zgłoś
omm7 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 25.02.08, 12:26 Proszę o namiary na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_82 Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 25.02.08, 13:40 ja tez poprosze o namiary na ta pania na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Nie łapmy się tak szybko na super polecane oferty! 25.02.08, 13:44 Dziewczyny radzę na spokojnie przejżyjcie oferty wszystkich pośredniczących w zakupach a wtedy najlepiej na tym wyjdziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Nie łapmy się tak szybko na super polecane of 25.02.08, 13:50 Zgadzam sie. ja za pierwszym razem się naciełam choć i tak wyszło taniej niż na allegro. Warto podać wstępne zamówienie u kilku pośredników, zapytać o koszt całkowity (czyli przesyłka, marża itd) i wybrać tą gdzie jest najtaniej. Lateona podaj namiary na Twojego pośrednika na priv, bardzo proszę. Ty pewnie dostałaś takie super warunki bo dużo zamówiłaś czy dla każdego są takie? Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re: Nie łapmy się tak szybko na super polecane of 25.02.08, 14:05 Napisałam Ci o wszystkim na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 do nataliam2 25.02.08, 14:33 ja mam za 5 zł funt plus 30 % marża, poproszę cię o namiary do tej Pani może będzie taniej a może to ta sama.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
inga-lp Re: Dziękuję 25.02.08, 17:01 ja też poprosze o namiary na ta Panią ingalap1@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
1978adamart Re: Dziękuję 27.02.08, 16:09 Witam. Interesuje mnie kontakt z Pani pośrednikiem od odzieży NEXT, czy mogę liczyć na odpowiedź? Proszę o informację na maila myinsomnia@wp.pl, niestety poczta na tym portalu wyjątkowo źle działa. Ps. Jeżeli może mi Pani podać kontakt mailowy oraz jakiś komunikator będę wdzięczny. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Nie łapmy się tak szybko na super polecane of 25.02.08, 15:44 Hej! Bardzo proszę o namiary na Panią która jest pośrednikiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: paczka 25.02.08, 22:18 Witajcie.. a jaką firmą kurierską dostajecie zamówione ciuszki ?? ile kosztuje wysyłka z Angli ?? firmą kurierską Wam posyłają te Panie czy Pocztą ?? będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
moneypenny78 Re: Nataliam2 26.02.08, 14:44 poproszę namiary na osobę u której mozna zamowic ubranka Next. Dziekuje i pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
morym Re: Nataliam2 28.02.08, 09:32 Witam Ja także serdecznie poproszę o namiary na morym1@gmail.com Z góry ślicznie dziękuję Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ba.deutschland Re: paczka 26.02.08, 13:14 Brawo Beata! Sadze, ze takie wysylki Anglia-Polska bezposrednio do klienta bez przepakowywania rzeczy gdzies w Polsce, to naprawde jednostkowe przypadki, biorac pod uwage ilosc osob oferujacych zakupy w Next. Do tego trzeba wziac pod uwage fakt, ze sa osoby, ktore zarabiaja w ten sposob na zycie, zakladaja firme w Polsce, maja w Anglii kogos, kto robi im zakupy (albo sami jezdza), pakuja odpowiednio paczke, placa ludziom w Polsce za przepakowanie, placa wszystkie inne koszty wynikajace z prowadzenia dzialalnosci gospodarczej i chca jeszcze zarobic. To kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabeniaminka Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 29.02.08, 11:48 Witam, Kupuję ciuszki next na allegro i troszkę mnie to kosztuje, jeśli ktoś z Państwa ma namiary na kogoś u kogo mogłabym zrobić zakupy taniej, bardzo proszę o informację na maila Pozdrawiam i z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 11.03.08, 10:12 Dziewczyny!Poproszę o namiary na sprawdzonych pośredników, którzy sprowadzają nexta. Niestety nie można wysłać bezposrednich zapytan na maile gazetowe, bo nie wyswietlają się adresy. Dlatego proszę adminkę forum o wyrozumiałość Info na maila bt.wort@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
siudka1 Re: kontakt 12.03.08, 01:02 Witam, z mailem gazetowym cały czas jest kiepsko, dlatego prosze o przesłanie namiarów na pośredników sprowadzających nexta na adres siudka1@gazeta.pl; z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lilu27 Re: kontakt 12.03.08, 22:32 Ja rowniez poprosze o namiary na posrednikow Na lilu23@wp.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mamabeniaminka Re: na allegro juz jest kol next lato kiedy bedzi 26.03.08, 09:22 Witam, Potrzebuję wysłać paczkę z Anglii do Polski, dokładnie z Manchesteru. Może ktoś z Was ma sprawdzoną firmę kurierska, która mógłby śmiało polecić. Proszę o info na pocztę Z góry dziękuję Aga Odpowiedz Link Zgłoś