mysia1807 05.03.08, 16:20 a co sadzicie o wózku X-lander xa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rillia Re: wózek X-lander 05.03.08, 18:54 Mam x-landera xa. Uważam, że jest wspaniały. Bardzo zwrotny, wygodny. Ma jedną jedyną wadę. Jest ciężki. I z tego powodu jestem zmuszona go sprzedać. Przeprowadziłam sie do bloku, gdzie nie mogę zostawić wózka na dole. A ciągnąć za każdym razem z dwójką małych dzieci nie mam siły. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki rewelacja 05.03.08, 21:17 ja mam wprawdzie xt, ale to to samo minusy - waga (jak trzeba go tachac na któreś pietro) - regulacja oparcia paskami (idzie sie nauczyc) wiecej minusów nie widze plusy - super zwrotny - wygodny dla dziecka - dość duża spacerówka pewnie było by tego wiecej, ale mi sie myslec nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaaa warto!! 06.03.08, 10:32 potwierdzam zachwyty kolezanek - prowadzi sie swietnie i lekko nawet po wertepach chociaz nie obylo sie bez wad: strasznie mala gondolka - moja 2 mies corcia zajmuje juz 80% dlugosci. glosny mechanizm skladania budki - zawsze podczes składania budzi małą, poza tym cos tam podczas jazdy grzechocze maly kosz dosc cieżki spacerowki nie sprawdzalam ale nie podoba mi sie regulacja paskiem ustawienie spacerowki tylko przodem do kierunku jazdy. czasem by sie przydalo przodem do mamy ogolnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś