iwona77-2 16.04.08, 16:47 Moja siostra pilnie potrzebuje laktator, proszę doradźcie jaki ma wybrać, jaki będzie najlepszy i nie najdroższy!Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 18:15 najlepszy i najtańszy - ręczny laktator firmy Medela, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 18:18 Ja polecam Medeli ale elektryczny, kosztuje 260zl ale jest rewelacyjny i uważam ze w inne nie ma co "inwestować" bo ten poprostu jest najlepszy.Super ciągnie a jednocześnie jest delikatny, bardzo mi sie przydał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 18:53 avent warto kupić używany na allegro- naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 18:56 Medela ręczny się sprawdził u mnie. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 20:34 Też jestem za Medelą elektryczną. Jest naprawde super Ma tylko jedną wadę: jest dosyć głośny. Choć nie wiem, czy Avent jest cichszy, nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: Pilne Jaki laktator!! 16.04.08, 21:15 jesli chce uzywac sporadycznie to avent isis reczny, jesli jest jej potrzebny zeby np. odciagac caly pokarm i karmic wylacznie butelka, pomyslcie o elektrycznym. w sytuacjach awaryjnych mozna rowniez wypozyczyc glowna.bonamater.waw.pl/sprzedaz/akcesoria Odpowiedz Link Zgłoś
erichdaniken Avent isis 16.04.08, 22:07 używalam 4 miesiace, bo mala nie chciala pić z piersi i działał lepiej niż elektryczna medela wypozyczona z poradni laktacyjnej. W ręcznym mozesz sobie sama regulować szybkość i moc przepływu.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Avent isis 16.04.08, 23:36 Uzywałam elektrycznego Medeli i recznego Avent. I jak tu już ktoś radził do sporadyczengo używania (raz, 2 razy dziennie) to Avent jest rewelacyjny. Dobrze ciągnie, można dokładnie regulować siłe ssania - super. Medele to radziłabym tylko wtedy gdy mleko trzeba ściagać codziennie kilka razy dziennie - bo poza tym że ręka nie boli od wielkorotnego naciskania rączki to w porównaniu z Aventem same minusy Odpowiedz Link Zgłoś
magaretka Re: Pilne Jaki laktator!! 22.04.08, 07:22 AVENT isis reczny - bezkonkurencyjny, mam i przysieglam sobie,ze nie oddam go nigdy, naprawde polecam elektryczny to okropnosc, przez 2 dni w szpitalu czulam sie jak krowa dojna i bol przy tym niesamowity, Odpowiedz Link Zgłoś