kamapyp 22.04.08, 15:04 chodzi mi o ten model www.allegro.pl/item343721390_bartek_superowe_sandalki_24_nowe.html czy są wystraczająco elastyczne podeszwy, wygodne dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:26 czy wygodnie to nie wiem, bo nie wkładałam tam stopy ale podeszwa jest twarda, albo raczej - za mało elastyczna. Wg mnie w ogóle nie jest elastyczna, choć widziałam wiele dzieci w Bartkach z takimi podeszwami. Macałam je ale nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:31 Mialam podobne odczucia jak mmala. Podeszwa w ogole nie jest elastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:36 To ja już w ciemno polecę Ci takie www.allegro.pl/item347731207_sandaly_dzieciece_superfit_rozm22_model_011_71.html Super elastyczne podeszwy, lekkie, mają poduszeczki żelowe amortyzujące wstrząsy, a kolor taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:50 Pia, Superfit powinien płacić za reklamę tych sandałków))albo przynajmniej dawać jakieś porządne upusty! ja też te polecam oczywiściepiszę o tym w co drugim wątku. Podeszewa nieporównywalnie lepsza (tj właściwa) niż w tych Bartkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:56 Wiem, wiem i nie miałabym nic przeciwko temu, aby Superfit od czasu do czasu zasponsorował mojemu dziecku jakieś buty, ale niestety nikt się do mnie nie zgłosił w tej sprawie - hlip, hlip... Akurat te sandałki będę zawsze polecać, bo są tego w 100% tego warte, oby projektanci w Bartku wymyślili kiedyś coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: pia 22.04.08, 17:35 a te superfity z linku mozna gdzieś we Wrocławiu obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia 22.04.08, 17:56 Powinny być takie, albo podobne na Bielanach w Zdrowej Stópce, tyle, że chyba cenowo są drożsi. Najlepiej zadzwoń na Bielany i zapytaj się czy mają sandałki Superfit model 011-71 lub 011-83 (to jest wersja beżowo-granatowa z czerwienią). Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 15:57 Też je oglądałam, podeszwa jest mało elastyczna, dość twarda ale przynajmniej zgina się na linii palców. W ogóle z tymi podeszwami to tragedia jakaś. Pierwsze co robię to zawsze oglądam podeszwę i rzadko który but ma ją taką jak powinien (elastyczną i zginająca się na linii palców). Ostatnio oglądałam sandałki ecco i tragedia, podeszwa twarda a jak się już dała zgiąć to w połowie buta. Synkowi kupiłam w końcu sandałki geox ale też model, który wybrałam był jedynym, w którym podeszwa była ok. Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 23:05 Nie polecam. Mieliśmy, znaczy nasz synek miał. Jak na upalne lato, za ciężkie, za sztywne, za bardzo zabudowane. Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 Re: sandałki bartek - podeszwa 22.04.08, 23:23 Ja też bym ich nie kupiła - twarde i masywne... w ogóle to ciężko znaleźć Bartki z giętką podeszwą Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sandałki bartek - podeszwa 23.04.08, 11:26 kiedyś były ale już ich nie robią. Dajcie sobie spokój z tymi Bartkami. Ceny Superfitów są bardzo zbliżone a buty o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: sandałki bartek - podeszwa 23.04.08, 11:38 A ja w zeszłym roku kupiłam piankowe adidasa za ok.60 zł i byłam bardzo zadowolona, córeczka (wtedy 2-letnia) śmigała w nich aż miło, leciutkie, elastyczne, tylko kiedy na "wyjścia" zakładałam jej wyższe i zabudowane Bartki jakoś dziwnie inaczej chodziła. W tym roku też kupuję te adidasy, nie lubię takiego sportowego typu butów, ale trudno - wiem, że dziecku jest wygodnie, a na plaży, u dziadków na ogrodzie i tak biega na bosaka Odpowiedz Link Zgłoś