edit38 22.04.08, 17:43 Dziewczyny tak z ciekawości ile płacicie za Nutramigen i Bebilon Pepti moja córcia jest na Isomilu na receptę kosztuje w około 7,5 zł. Z tego co wiem jest to najtańszy z tych preparatów ale czy duża jest różnica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea8 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 22.04.08, 17:47 Za nutramigen w Euroaptece place 9,99, w wiekszosci aptek jest po ok 12 zl (na recepte oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 22.04.08, 18:15 u mnie tak samo, za nutramigen w jednej aptece na receptę płaciłam 9zł, w pozostałych 12-13zł, bez recepty 26zł Odpowiedz Link Zgłoś
renia.w.2 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 22.04.08, 18:45 u mnie bebilon pepti kosztuje na recepte 12 zl,ale wczesniej stosowalam bebilon ar ktory kosztowal 32zl Odpowiedz Link Zgłoś
mpjlycha Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 07:41 U nas bebilon pepti w jednej aptece kosztuje 8,5 ał a w innych po 12 zł (recepta) Odpowiedz Link Zgłoś
agasss78 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 08:46 Dziewczyny gdzie Wy mieszkacie ze ten Nutramigen taki tani?Ja place- majac recepte-52zl za dwie puszki czyli wychodzi po 26 zl za jedna.Czytając Wy placicie grosze.Mieszkam w Bielsku- Białej i kupuje to mleko w zwyklych aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 09:12 nie wierzę, sprawdź w innej aptece, albo cię oszukują albo nie wiem co, ja kupowałam wiele razy nutramigen w Gdyni i też płaciłam 13zł, 26 to cena bez recepty. W aptekach internetowych można kupić nutramigen za 22zł bez recepty, muszą Cię oszukiwać, popytaj, posprawdzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda34 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 09:11 U mnie kosztuje 24 zł z receptą połowę, ale na recepcie musisz miec zaznaczone choroby przewlekłe wtedy jest zniżka. Lekarz może dawac ci recepte, ale jak nie zaznaczy choroby przewlekłe to mimo, że masz recepte to płacisz 1000 %. Na nutramigen należy sie recepta ze zniżka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynia Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 11:01 mój synuś też na isomilu bo bebilonu nie tolerował a nutramigenu nie próbowaliśmy cena u nas taka cena jak u ciebie my na niecały miesiac zużywamy 6 puszek wiec cena też jest istotna Odpowiedz Link Zgłoś
marcela04 do Katarynia 23.04.08, 13:36 Napislam do ciebie na adres mailowy. bede wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: Ceny preparatów mlekozastępczych 23.04.08, 12:39 ja place za bebilon pepti 12zl ze znizka(24 kosztuje bez). na recepcie musi byc zaznaczonbe ,ze choroba przewlekla,ale i tez dawkowanie i nie wiem co tam jeszcze.zwroc uwage lekarzowi,bo to on czegos tam nie wpisuje!bardzo zwracaja na to uwage,bo wiadomo ze nfz jest biedny.aha i na recepcie musi byc pesel dziecka,jezeli dziecko go jeszcze nie ma to moze byc ale tylko i wylacznie jednego z rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś