agni71 31.07.08, 21:40 Widziałam dzisiaj w Bhs plecaczki po 39 zł i za tyle samo parasolki z Peppą. Sa tez majteczki i pizamki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati3 Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 01.08.08, 20:32 sorki za pytanie ..............,ale co to za sklep BHs tylko nie śmiejcie sie ze mnie proszę))))Mama Peppomaniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 01.08.08, 21:35 jesli nie jestes z Warszawy, to możesz go nie znać, bo jest chyba tylko jeden w Warszawie własnie. British Home Stores - w Polsce jest dział damski, męski, niemowlecy, dziecięcy i mlodzieżowy (Tammy), oraz torebki, troche butów, bielizna, ręczniki i posciele. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 01.08.08, 23:09 No i warto dodać, że w Warszawie znajduje się w C.H. Arkadia Odpowiedz Link Zgłoś
pati3 Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 02.08.08, 17:49 dzieki za oświecenie mnie ,faktycznie nie jestem z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
maminka-2 Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 03.08.08, 21:18 łomatko, muszę tam gnac, moja kocha tą peppę, identyfikuje się z nią, brata z tym małym prosiaczkiem, a nas z męzemz rodzicami peppy Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 04.08.08, 05:12 na allegro tez widzialam plecaczki i ciuszki z peppa. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Ktos kiedys szukał plecaka z Peppą, prawda? 05.08.08, 12:43 Prawda. Ja szukalam kilka miesiecy temu. Nie zagladalam tu przez kilka tyg., az wczoraj mnie podkusilo. I bardzo dobrze, bo od razu pojechalam i zakupilam ten plecaczek. Maly troszke (jak za taka cene), ale dla mojej przedszkolnej coreczki w sam raz. Wielkie dzieki!! Przy okazji zawiadamiam, ze w Smyku (w Arkadii) trwa jeszcze wyprzedaz jesiennych butow (takze Bartka) oraz zimowych czapek, szalikow i rekawiczek. Poza wyprzedaza odziezy letniej, co jest teraz jak najbardziej naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak tzka 05.08.08, 15:06 Jak wyglada ten plecaczek?Ma tylko jedna komore,czy takie zewn z siateczki tez? A moze masz jego zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 tak wygląda 06.08.08, 07:29 Te plecaczki są takie: www.allegro.pl/item406972150_swinka_peppa_pepa_plecak_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: tzka 08.08.08, 11:30 Dokladnie wyglada tak, jak w podanym linku. Tylko jego cena w Bhs 'wyglada' znacznie lepiej, niz u tego Allegrowicza... W srodku nie ma zadnych dodatkowych kieszeni, w tej doczepionej z przodu - tez nie. Ale wymiar ma rzeczywiscie taki, ze idealnie sie sprawdzi na przedszkolnych wycieczkach - w sam raz na napoj, jakies chusteczki, kanapki i inne drobiazgi. Odpowiedz Link Zgłoś
2006.mea1 Już nie ma plecaczków 10.08.08, 19:26 Byłam dziś w tym sklepie niestety już nie ma plecaków ze świnką peppą. Pani powiedziała że może w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś