pia_ 03.08.08, 13:07 Do sobotnio-niedzielnej Gazety Wyborczej jest dołączona wkładka reklamowa z H&M z kuponem na rabat -20% (przy zakupach powyżej 150 zł). Kupon ważny jest do 24.08. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 03.08.08, 16:00 tak sie zastanawiam, czy cos kiedykolwiek kupiłam w h@m w pełnej cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 04.08.08, 16:18 Szczęściara A ja zastanawiam sie, kiedy od sławetnych paszportów h&m udało mi sie kupić w h&m taniej niż w regularnej cenieDla siebie, bo dla małego czasami uda się cos upolować. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 04.08.08, 20:12 To jak wy to robicie, że taniej kupujecie? Czy tylko można polować na kupony z Gazety? Jak trafię na jakiekolwiek obniżki to jest to tylko kilka wybranych rzeczy, które sa najmniej ciekawe Ja osobiście kupuje po normlnych cenach, bo nie mam innego wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 04.08.08, 23:18 A niech to, przegapiłam ten kupon. A właśnie mam zamiar kupić sobie w H&M żakiet i spodnie. Nie wiecie czy gdzieś jeszcze dostanę ten kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 05.08.08, 00:05 Obowiązuje tylko na kolekcje dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 05.08.08, 08:03 ja w zasadzie nie pamietam zebym cokolwiek w ostatnim czasie kupila dla dzieci po pelnej cenie, obkupujemy sie praktycznie tylko na wyprzedazach ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt gdzie mozna jeszcze kupic Wyborcza 05.08.08, 14:52 Pytałąm w kilku punktach sprzedajacych prase i nigdzie juz niebyło. Czy jest jeszcze możliwosc kupienia Wyborczej? Jestem tak zła na siebie, że jej nie kupiłam tymbardziej ze szykuja mi sie duze zakupy dla młodej do przedszkola!!! ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: gdzie mozna jeszcze kupic Wyborcza 05.08.08, 14:55 Poproś w najblizszym kiosku, aby sprowadzili tę gazetę dla Ciebie ze zwrotów (tylko aby w środku koniecznie była wkładka z H&M). Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: gdzie mozna jeszcze kupic Wyborcza 05.08.08, 15:12 Dzieuje Pia za odpowiedz. Napewno zapytam w kiosku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: gdzie mozna jeszcze kupic Wyborcza 05.08.08, 15:16 Aha, wkładka była dołaczana nie do wszystkich wydań Gazety Wyborczej. Np w woj. opolskim jej nie było, bo tam nie ma nigdzie sklepu H&M (będzie dopiero od września). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kupon zniżkowy do H&M w Gazecie Wyborczej 05.08.08, 22:58 A dla mnie to żadna rewelacja ten kupon, bo to wychodzi tylko jakies 15% taniej - w porównaniu z obnizkami letnimi do -70% jakoś mnie nie kusi specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 do kasbitt 05.08.08, 23:25 jeśli chcesz to prześlij adres na gazetowego to Ci wyślę bo mi jest nie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: do moniak51 06.08.08, 08:48 Bardzo bardzo Ci diekuje!!! Dzis jeszcze sprawdze w takim kiosku kolportera (oni maja ponoc takie przeterminowane gazety) Jesli i tam nie bedzie to napisze do Ciebie!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do agni71 06.08.08, 08:11 20% nie jest oczywiście jakąś rewelacyjną ofertą, ale jak ktoś chce coś kupić z kolekcji jesienno-zimowej, to lepszy rydz niz nic. Sama mam w planie poczekać do osttnich dni ważności kuponu i kupić coś cieplejszego oraz do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś