pia_ 14.08.08, 09:04 www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog- Start;sid=jT3l5vya6cbl8rQ5Vb_vgv8E3ZaHiUutGqc=? CategoryName=preview&source=NAVI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozynka Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 14.08.08, 09:42 w zeszłym roku kupiłam taką kurtkę różowo-czerwoną (tą ze spodniami przeciwdeszczowymi)- rewelacja! Świetne wykonanie, ładna, ciepła, córka chodziła nawet w cieplejsze zimowe dni właśnie w tej kurtce. W tym roku sprawdze czy jest jeszcze na nią dobra jeśli nie kupuję po raz drugi kupię taką sama tylko większą i koniecznie spodnie do tego. W zeszłym roku kupiłam też na zimę kurtkę ze spodniami z której można bylo zrobić kombinezon- ponownie rewelka. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 14.08.08, 14:50 już mi się parę rzeczy podoba, ciekawe czy uda się upolować Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 14.08.08, 20:21 a u nas w sklepie ta kolekcja była ze 2 tyg temu! Jak to mozliwe????? sporo rzeczy jeszcze wisi Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 14.08.08, 20:49 Pewnie macie ten sklep co sprawdza kolekcje i tam wszystko jest wczesniej Sa takie dwa chyba w Polsce. Kurtke przeciwdeszczowa na polarku, taka gumowana czerwo-rózowa mam ze sklepu wyprzedażopwego tchibo Kosztowała koło 40 zł. pozd :0 Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish coronella 14.08.08, 22:10 W Tchibo w Manufakturze mają kolekcje pilotażowe, czyli to, co w innych sklepach będzie za 4 tygodnie - zauważ,że na stoisku Tchibo w Realu w tej samej Manufakturze jest zupełnie inny towar, tzn. taki, który w sklepie firmowym piętro niżej był właśnie 4 tyg. wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: coronella 15.08.08, 09:34 dzięki! nie miałam o tym pojęcia zagladałam do Tchibo w Galerii, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 16.08.08, 21:54 Właśnie wróciłam z Niemiec, gdzie zrobiłam zakupy w sklepie Tchibo. Nie wiem, czy o tej samej kurtce myślę, ale takie gumowane różowo- czerwone dla dziewczynek i granatowo chyba czarne dla chłopaków były w wyprzedaży i to porządnej.Było ich mnóstwo. Kupiłam polówki dla starszego synka pakowane po 3 szt za 6 euro paczka i bardzo się cieszyłam z zakupów. Rodzinka w Niemczech robiła wielkie oczy z czego się tak cieszę, wśród ich znajomych, którzy mają dzieci, Tchibo ma fatalną opinię jeśli chodzi o jakość ubranek. Przepowiedzieli mi, że polówki rozlecą się po pierwszym praniu. ( mam już ciuszki Tchibo i jak na razie jestem zadowolona z jakości) Jak im opowiedziałam o kolejkach w sklepach, gdy pojawiają się kombinezony zimowe i o szalonych cenach za te kombinezony na allegro to się pukali w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 do mmala6 15.08.08, 15:53 możesz juz teraz zamówić na tchibo on-line tę kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do mmala6 15.08.08, 17:52 wiem już parę razy zamawiałam u nich ale niestety ogromnym minusem jest niemożność oddania/wymiany rzeczy w sklepie stacjonarnym. Po kilku nieudanych strzałach dałam sobie spokój. Jak nie uda mi się kupić normalnie, to trudno, nie jest to jedyny sklep z ubraniami dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
matizka czy na pewno w sklepach? 18.08.08, 11:42 na stronie tchibo jest info, ze tylko w Internecie, a w sklepach od 20.08 jakieś inspiracje w bieli. Ponieważ od 20-tego zazwyczaj znaczy od poniedziałku to ktoś widział tego tygodniową ofetę i co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: czy na pewno w sklepach? 18.08.08, 23:04 ta dziecieca kolekcja bedzie w sklepach od 27 sierpnia a internecie zamawiać juz mozna tydzień wcześniej czyli już od 20 sierpnia; kolekcje zmieniaja sie co środe w większości sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: czy na pewno w sklepach? korekta 18.08.08, 23:08 w sklepach kolekcja będzie od 20 sierpnia a zamawiać w internecie możesz juz teraz ) w internecie jest oferta aktualna i ta co bedzie za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Sroda czy poniedziałek? 19.08.08, 07:48 A ja w Galerii Mokotów rozmawiałam z panią, że kolekcje są od poniedziałku, że kiedyś były od środy. Może w sklepach tchibo są od poniedziałku, a w stoiskach w supermarketach od środy? Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 19.08.08, 07:58 W W-wie zawsze były w poniedziałek, w środę był dodatkowy "wysyp". W innych miastach tylko w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Tchibo dla dzieci od 20.08. 19.08.08, 13:08 W Galerii Mokotów jest od wczoraj-już się obkupiłam Odpowiedz Link Zgłoś