marta2202 30.08.08, 12:20 jakie mają ciuchy i ceny? Ja ostatnio nakupiłam na wyprzedaży trochę ciuszków dla dzieciątka, ale to na później. I tak sie zastanawiam czy nie rozsiągają sie, nie blakną kolory w praniu? A ceny normalnie jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 12:39 Ceny standardowe, podobne do innych sieciówek (tańszy jest jedynie C&A). Jak kupowałaś na wyprzedaży, to na metkach miałaś oryginalne ceny. Co do jakości zdecydowanie lepszy jest Cubus z reKids bywa róznie. Ani jedna rzecz z Cubusa mi się nigdy nie rozciągnęła (mówię o ciuszkach dziecięcych). Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 C&A Galeria Dominikańska 30.08.08, 14:33 a ich ciuszki są dobre jakościowo? No i czy w Galerii Dominikańskiej jest dział dzicięcy C&A i Cubusa??? Ech nie wiem gdzie jechać czy do Wrocławia do Galerii czy do Gliwic Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: C&A Galeria Dominikańska 30.08.08, 15:22 Cubus jest świetny jakościowo, C&A w większości także. W Dominikańskiej masz Cubusa, reKids, C&A, KappAhl - wszystkie z działem dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 15:26 Cubus jest super , Re kids -róznie to bywa, osobiście nie lubie dresów 100% bawełna bo kilka mi się zdeformowało Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 15:54 Cubusa lubie średnio, mało mi sie tam coś podoba. Lubie Rekids, jeszcze nie trafiłam na nic złej jakości, a fajne mają czasem wzronictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 16:05 Dziekuję! Jeszcze tylko powiedzccie czy jest juz wyłożona kolekcja zimowa, bardzo zależy mi na tym kombinezoniku z misia o który już pytałam w innym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 16:39 byłam w Reserved to nie była za bardzo, były tylko z nowej kolekcji kamizelki ala puchowe, bezrękawniki. Kupiłam własnie córce bo strasznie mi sie spodobał. Kurtek nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: Cubus i ReKids... 30.08.08, 19:15 w cubusie widzialam taki kombinezon misiu brazowy ceny nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś