ewekry 08.10.08, 18:47 Witam, czy w Berlinie jest sklep firmowy Next, wybieram sie niedługo i chciałabym zrobic zakupy dla dziecka, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka30 Re: NEXT w Berlinie 08.10.08, 19:15 Nie ma...oni mają znacznie fajniejsze i lepszej jakości ciuszki dla dzieciaczków) Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Jakie są marki odzieży w Berlinie? 08.10.08, 23:34 Byłam i nie znalazłam za wiele, mogę polecić Sanetta - bielizna jest cudna, czapki Ergee - choć w Berlinie ich nie znalazłam. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Jakie są marki odzieży w Berlinie? 09.10.08, 07:42 Jeśli chodzi o dzieci to www.ernstings-family.de (bardzo dobra jakość, bardzo dobre ceny i fajny wygląd) zreszta dla dorosłych tez się coś znajdzie w tym sklepie. Świetnie zaopatrzony Benetton, Zara(ja akurat lubię), no i P&C, w którym w Polsce nie ma ciuszków dla dzieciaczków a tam jest masa od tańszych(Review, Tom Tailor) do super firmówek (Burberry, Ralph Lauren etc). Cała masa przecen w ciągu całego roku. Ja jeszcze lubię dla dorosłych ubrania ze sklepu Sasch (ale to włoska firma) na Kant Str. Odpowiedz Link Zgłoś
anettab www.ernstings-family.de 12.10.08, 19:00 w kórym miejscu w Berlinie jest ernstings-family? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: www.ernstings-family.de 12.10.08, 19:28 Karl-Marx Str., Alexa i jeszcze w kilku, ale nie pamiętam adresów. Odpowiedz Link Zgłoś