alfika 29.12.03, 20:25 Ty mi powiedz, kto to jest ":))))))))))))))))))" bo jakem kobieta, zaraz mnie przy tej niechybnej miłej niespodziance piekło ciekawości pochłonie... Witam, znowu jestem. Czasem jestem. Zaś witam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: Kwieto :) 29.12.03, 20:52 A, taki jeden... Platal sie po domu to wzielismy do spolki przy pisaniu :"P Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Alfiko :) 29.12.03, 21:18 kwieto napisał: > A, taki jeden... > Platal sie po domu to wzielismy do spolki przy pisaniu :"P A, no wlasnie - znasz go moze? bo nie wiemy co znim zrobic :( Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Alfiko :) 29.12.03, 22:48 nakarmić ciastem z kremem orzechowym i przełożonym orzechami na dodatek, napoić winem domowej produkcji - i zapytać grzecznie "czego?" "czego sobie życzy", oczywiście :D a kto to, bo dalej nie wiem, a wyobraźnie mam straszliwą Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Alfiko :) 29.12.03, 23:23 alfika napisała: > nakarmić ciastem z kremem orzechowym i przełożonym orzechami na dodatek, napoić > winem domowej produkcji - i zapytać grzecznie "czego?" > "czego sobie życzy", oczywiście :D a, to juz brzmi niezle. bo otrabkami owsianymi, jak go probowalismy nakarmic, to plul az furczalo. > a kto to, bo dalej nie wiem, a wyobraźnie mam straszliwą nie wiem, moze krewny zuczkow? wiesz, my zazwyczaj pozwalamy sie anomaliom spokojnie zadomowic, nie dopytujemy ich jakos natretnie o personalia. czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: krewny żuczków, krewny żuczków... 29.12.03, 23:30 hmmm... nie było tu byle nie gryzł bo boli ale po placku orzechowym i po winie może nie będzie ani pluł, ani furczał, ani kąsał?... hmmmm... ps. podsłuchiwaliście to furczenie, jestem pewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: u mnie podsłuchiwaliście zresztą 29.12.03, 23:31 , bo to ja mówię "aż furczy" i "aż furczało" o! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: u mnie podsłuchiwaliście zresztą 31.12.03, 00:21 kiedy tu podsluchiwac nie trzeba, wystarczy mu otrabkow w gabke sypnac, i sie furkot rozlegnie taki glosny a wyrazisty, ze uciec przed tym dzwiekiem trudno ( i przed otrabkami tez :( ). aha, placka z orzechami nie bylo, dostal przekladaniec migdalowo kajmakowy; jakos to przelknal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re:to wesoło macie :))) 31.12.03, 00:38 dobrze, ze przełknął ciacho - i nie furczał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Witaj... 29.12.03, 21:07 Alfiko:))))) Dłuuugo Cię nie było:) Dobry wieczór MM Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Witaj... 29.12.03, 22:52 Eeeech, MM... bo to było tak: pojechałam na te święta, a dziś uciekłam - bo jutro do pracy rodzina wie, ze Sylwestra ze znajomymi, znajomi, że z rodziną - a ja mam czas dla siebie czas dla siebie wygląda tak, ze mam telefon i mogę sobie poużywać, komórka mnie molestuje, bo telefon na linii, no to co, że godzina i 9 minut, mam też cudne maile w skrzynce i foro, i gg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Alfaviko IP: *.localdomain / 213.77.25.* 30.12.03, 00:00 no pięknie, pięknie a tak Cię złościło, że Cię wyciągają a tu procenciki poleciały od dziadka wujka i kuzyna noo Alfiko, bój się boga, wreszcie jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Alfaviko 30.12.03, 07:37 Gość portalu: Richelieu* napisała: > Alfiko, bój się boga, wreszcie jesteś ;) Właśnie :) Witam wszystkich w przedostatni dzień roku. Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Hihi :))) 30.12.03, 07:46 no i całe szczęście, żem już wróciła :) cieszę się, że jesteście, RR i Ivku, na dodatek w ten okrutnie rozpoczęty dzień! Okrutnie, bo budzik mi zadzwonił..... Błeeee Ivku, łączę się w bólu i idę podpisać jakąś listę obecności... Odpowiedz Link Zgłoś