ma.malina 08.10.08, 19:17 Podpowiedzcie mi , czy taka kurtka nadaję sie na zimę ? Mąż kupił dziś w H&M bardzo podobną , tylko dziewczęcą - różowa z oliwkowymi dodatkami . Wydaje mi się za cienka , mąż twierdzi że będzie dobra , no i nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Kurtka kangurka H&M 08.10.08, 20:55 Mi akurat sama nazwa nic nie mówi, może jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Kurtka kangurka H&M 08.10.08, 21:05 głowę bym sobie dała uciąć że wstawiałam link www.allegro.pl/item452882616_h_m_kangurka_kurteczka_turkusowa_74_h_m.html Odpowiedz Link Zgłoś
tijuana2 Re: Kurtka kangurka H&M 08.10.08, 21:14 Ma.malina ta kangurka jest wg mnie idealna na teraz i na cieplejsze dni zimowe (ew. wiosnę). Ja właśnie poluję na tę kurtkę w wersji chłopięcej, ale już w zadnym H&M w Warszawie jej nie ma. Jak jeszcze były to się zastanawiałam, cholera. Jednak na zimę kupiłam porządny ciepły kombinezon, bo przy temperaturach około 0-5st. uznałabym ją za zbyt chłodną. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kurtka kangurka H&M 08.10.08, 21:44 Oglądałam je i wg mnie nie nadaje się na zimę, jest w sam raz na teraz. Też mi się podobają i chciałam je kupic chłopcom ale są tylko do rozm. 86 Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Kurtka kangurka H&M 08.10.08, 22:38 nadaje się na zimę, pod warunkiem, że tę zime spędzacie we Włoszech np. To cienka kurtka, na wiosnę i wczesną jesień Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Kurtka kangurka H&M 09.10.08, 09:48 zalezy z czego jest zrobiona,narciarskie dzieciece kurtki np.w Decathlonie wlasnie takie sa na grubosc. ale pewnie ta z hm nie jest z takich materialow Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Kurtka kangurka H&M 17.10.08, 22:06 Ja kupiłam dla córki podobna kurtke, narazie w niej mało chodzi, bo uważam że jest za ciepła, jest na polarze, pod spod przecież tez sie ubiera gruby sweter, albo polar, ale to zależy jaka bedzie zima, w Polsce są raczej łagodne. Kombinezon też nie zaszkodzi mieć, lub jak kto woli grubszą kurteczke. Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: Kurtka kangurka H&M 18.10.08, 23:43 ja mam taką dla mojej Emi różowo-biało-szarą i chodzi w niej teraz uważam ze na zimę się nie nadaje owszem jest na polarze ale tylko przód i tył rękawki ma nieocieplane ja na zimę mam dla małej normalny ciepły kombinezon Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Kurtka kangurka H&M 19.10.08, 12:03 Dokładnie taką kurtkę jak w podanym linku kupiłam synkowi 2 sezony temu. Mimo, że kurtka nie wydaje się gruba to jest ciepła - ma podszewkę z polaru i wiatrochronny materiał na zewnątrz. Generalnie kurteczka jest jesienno - wiosenna, ale mój synek nosił ja rownież zimą (ze swetrem), z tym że zima była ciepła, bez mrozów. Kurtka była świetna, szkoda że nie ma takich w obecnej kolekcji (powyżej rozmiaru 86 cm) Odpowiedz Link Zgłoś