aga_sama 12.10.08, 23:34 Czy ktos mial dla dziecka, zastanawiam sie nad takimi www.allegro.pl/item457056581_timberland_czarne_nowe_27.html wiem, ze dla doroslych robia genialne obuwie, monsz biega chyba czwarty rok... Warto dla potomka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolasek77 Re: timberland 13.10.08, 12:03 wypowiem sie jedynie na temat swoich, damskich - traperki. niestety po jednym sezonie /czyli ok 4 mies chodzenia/ strasznie poprzecieraly mi sie w srodku w palcach i na pietach. uwazam ze jak na takie drogie buty to raczej nie powinno miec miejsca (ja swoje kupilam za granica, wiec raczej nie ma mowy ze to podrobka) Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: timberland 13.10.08, 21:58 Ja miałam buciki dla syna tej firmy- czarne traperki. Byłam bardzo zadowolona posłużyły jeszcze innym dzieciom. Myślę że firma polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: timberland 14.10.08, 19:29 No właśnie monsz mówi, że te buty są mega lekkie i wygodne, a ja się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: timberland 14.10.08, 19:35 Tez polecam, mój trzylatek miał traperki, były super wygodne a po sezonie wyglądaja jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś