oklaska 14.10.08, 17:02 Do jakiego wieku dziecka nadają się na prezent takie małe twarde książeczki. Kupiłam czterolatkowi bajkę o pinokiu, czerwonym kapturku i tak teraz zwątpiłam czy on aby nie za duży już na takie książeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Twarda książeczka 14.10.08, 17:16 Zależy Moja Młoda ma 3 lata i kocha książeczki z okienkami, takie typowo poznawcze do oglądania. Ale takie do czytania dostaje papierowe odkąd skończyła rok. I mając dwa lata słuchała juz czytanych książek "prawdziwych" - "Kubusia Puchatka" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Twarda książeczka 14.10.08, 17:16 Za lezy jak duzo tekstu na stronie. Bo jak po 2 linijki to jednak ksiązka dla max 3-latków Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Twarda książeczka 14.10.08, 17:55 Moim zdaniem dużo za duży już na takie streszczenia bajek. Mała książeczka z twardymi kartkami o Pinokiu to za dużo treści nie może mieć, a Pinokio to długa i fajna bajka. Ja bym odradzała dać, lepiej odłóż na inną okazję dla mniejszego dziecka. Dwuletniego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Twarda książeczka 14.10.08, 18:06 Maja córka ma 5 lat i gdy idziemy do biblioteki często wybiera sobie książki w twardych okładkach . Potem te "dorosłe" czytam Jej ja , a te w twardej Ona - Lalką Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Twarda książeczka 14.10.08, 18:07 a te w twardej Ona - Lalką Oj, Ewcia, Ewcia, popraw sie szybko, bo nikt nie uwierzy w to czytanie Odpowiedz Link Zgłoś