mama-zazu 23.10.03, 12:05 Czy jest tu ktos kto kupuje pieluchy Da Da z Biedronki? Jesli tak to bardzo prosze o opinie na ich temat. Pozdrawiam Agula. Ps. Moja Zuza ma dzisiaj 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomknap Re: Pieluchy Dada 23.10.03, 12:27 Używamy ich od 2 miesięcy i jestem z nich zadowolona co prawda w nocy się nie sprawdzają ale w dzień owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Pieluchy Dada 23.10.03, 23:20 My używaliśmy krótko, ale tych małych, bo Julek miał wtedy ze 2 miesiące. Mogły być, nie uczuliły go , nie odparzyły, ale mają ceratkę, i nie przepuszczają powietrza, więc często były zmieniane. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.c Re: Pieluchy Dada 24.10.03, 10:11 A naszą Niunię niestety odparzyły (i to już po krótkim czasie), mimo że nigdy nie była w nich dłużej niż 45 min do godziny. Ale widać u nas nie mogą być pieluchy z ceratą. Odpowiedz Link Zgłoś
darole Re: Pieluchy Dada 24.10.03, 15:59 nasza Hanka (juz prawie 7 m-cy) uzywa ich od narodzin, jestesmy zadowoleni. Mimo, ze ma bardzo wrazliwa skore (atopowe zapalenie skory miala na policzkach, brzuszku, raczkach i szyjce) nigdy jej nie odparzyly, prawda jest, ze dosyc czesto trzeba je zmieniac, ale w nocy zmieniamy tylko wtedy, gdy jest "konkretny" powod. Jestem tak samo z nich zadowolona jak z Happy (Bella). Pozdrawiamy Zuzke. Odpowiedz Link Zgłoś
agathes Re: Pieluchy Dada 24.10.03, 21:40 Moja córcia ma dzisiaj dwa lata i jeszcze (niestety) używamy pieluszek. Używaliśmi wielu, między innymi DADA, niestety nie sprawdziły się. Zbyt często trzeba je zmieniać, co w przeliczeniu wypada niezbyt korzystnie. Poza tym w nocy się zupelnie nie sprawdziły - przemkały. No i wreszcie te odparzenia... Chowają się przy HAPPY Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś