hiugo 16.11.08, 15:23 Czy ktoś z was ma te klocki?Czy zainteresują czterolatka?Mój siostrzeniec bardzo lubi zabawe klockami i zastanawiam sie czy je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: klocki koła zębate 16.11.08, 16:43 Ja mam takie klocki, nazywają się Moto Construktor, są świetne. Mój Syn ma 5 lat i bawi się nimi już od kilku miesięcy. Można z nich zbudować pojazd (przeróżne właściwie pojazdy), platformę z różnymi konstrukcjami, są dołączone korbki i to całe ustrojstwo potem można wprawić w ruch i właściwie nie da się zbudować tak, żeby nie ruszało się. Jest masa możliwości, masa tych kółek zębatych różnej wielkości. Fajna zabawka, naprawdę ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hiugo Re: klocki koła zębate 16.11.08, 18:32 Dzięki schiraz za szybką odpowiedz ,już się zdecydowałam i kupie małemu te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: klocki koła zębate 17.11.08, 01:01 Dobry wybór - kiedys pracowałam w centrum zabaw dla dzieci i do zabawy tymi klockami zawsze byli chętni, bezczynnie niestały nigdy (jak były dzieci w centrum) Odpowiedz Link Zgłoś