camilcia 25.11.08, 18:39 www.allegro.pl/item490656972_piston_cup_500_disney_cars_tor_wyscigowy.html ktoś ma? widziałam w tesco dziś za 119, synek oczywiście natychmiast chciał kupić zastanawiam się jakiej jakości jest ten tor, jaki plastik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camilcia Re: tor piston cup auta - jaka jakość? 26.11.08, 10:19 nikt nie ma? a może ktoś widział otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: tor piston cup auta - jaka jakość? 26.11.08, 11:52 Tego toru nie mamy, kupiłam natomiast dwa Mańki- myjnie i ten z 15 autkami i są nie do zdarcia Wyglada na to, że robi je ta sama firma co tor więc ja polecam W którym tesco widziałaś? Może i ja kupię dla swojego smyka Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: tor piston cup auta - jaka jakość? 26.11.08, 18:41 widziałam w skierniewicach, chyba pojadę jutro mańka z 15 autami mamy juz rok, myjnia czeka kupiona dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: tor piston cup auta - jaka jakość? 27.11.08, 02:55 Aż taki nie do zdarcia jak Maniek-myjnia to ten tor może nie jest, bo przy nadepnięciu czy jakimś "przegwałceniu" elementów toru pojawia się biały ślad, zwłaszcza na łączeniach, a podpórki, które unoszą tor u nas co chwilę wypadają, ale tor jako jedyna z zabawek carsowych (poza resoraczkami i Mańkiem) został u nas do dziś a mały miał właściwie wszystko, co wycisnęli z Carsów. Pasuje do niego wiele resoraczków z bajki i chyba wszystkie zwykłe hot wheelsy. Zabawa na wiele godzin murowana i na pewno rozkładanie przy każdej wizycie kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: tor piston cup auta - jaka jakość? 27.11.08, 19:47 super, kupilam jak się sprawdzi to dopiero bede wiedziala po gwiazdce Odpowiedz Link Zgłoś