ania19a 02.12.08, 19:03 Chciałam prosić o radę gdzie można kupić duży domek dla lalek dla mojej 6 letniej córki(bo taki prezent sobie wymarzyła od mikołaja)proszę o rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrisa06 Re: Duży domek dla LALEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.08, 19:41 Ja szukałam domku dla lalek prawie rok. Córa miała dostać na urodziny w lipcu, ale nic z tego nie wyszło, bo nie znalazłam odpowiedniego. Wszystkie były za małe, miały za mało pokoików, za mało mebli itd albo cena mnie porażała. W końcu koleżanka kupiła mi domek w londynie, za 99 funtów, 8 pokoi, dużo mebelków, 4 laleczki. Mnie się podoba, a reakcję córki ocenię 6 grudnia. Nazywa się tak: DORA THE EXPLORER MAGICAL WELCOME HOME DOLLHOUSE Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: Duży domek dla LALEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.08, 19:04 no dzięki za odpowiedź, raczej za granicę po domek dla lalek się nie wybiorę ale dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Duży domek dla LALEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.08, 20:52 To zalezy dla jakich lalek. Widzialam swietny, moim zdaniem, za niecale 50 zl na promocji w realu albo auchan. Figurki mialy ok. 7 cm wysokosci. Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: Duży domek dla LALEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.08, 08:27 My mamy taki, zabawa codziennie, stoi na środku pokoju... www.step2.com/product.cfm?product_id=1565&related=true Odpowiedz Link Zgłoś