gusia210 12.12.08, 17:24 te do wyklucia w wodzie.Gdzie to można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: jaja dinozaurów 12.12.08, 18:48 Widziałam ostatnio w księgarni Notabene w galerii krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: jaja dinozaurów 12.12.08, 21:38 A ja w osiedlowym ...spożywczymByły po niecałe 3 zł. na starym żoliborzu, gdyby ktoś był zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: jaja dinozaurów 12.12.08, 23:32 Uwaga z tymi jajami bo wiekszosc tych chinskich za duza rosnie. czytalam w jakims branzowym pismie o zabawkach dla dzieci ze bezpieczna ilosc tej substancji w zabawce pozwala urosnac ok 40% tymczasem wiekszosc z nich rosnie dwukrotnie albo i lepiej. Dlatego sprawdzajcie producenta, bo to sa jakies szkodliwe swinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: jaja dinozaurów 13.12.08, 15:18 U mnie w sklepie juz nie ma Co do trefności chińskich czy nie chińskich jajek-nie przesadzałabym. Przeciez dziecko się z nią bezpośrednio nie styka, wrzuca tylko jajko do wody i spokojnie czeka, az się zwierzak wykluje...Potem zwierzak nadaje sie do kosza na smieci, bo to pianka zwykła, która bez wody się kurczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: jaja dinozaurów 13.12.08, 15:37 a moze ktoś wie czy gdzieś w Gdyni są dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś