agnieszka.kly 20.12.08, 16:25 czy ktos wywolywal przez net? probuje od kilku dni, niby sa juz w koszyku , ale akcja zatrzymuje sie na "twoje dane beda obrabiane, prosze czekac" A moze probowac w nocy? trace juz cierpliwoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula25 Re: rossmann zdjęcia 20.12.08, 16:32 jak zamawialam w tym tygodniu to robilam to wlasnie w nocy i nie bylo problemu z przejsciem do konca procedury Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: rossmann zdjęcia 20.12.08, 16:35 a ch a no to sprobuje jeszcze dzis w nocy- w zaleznosci jak dlugo wytrzymam bo juz zaczelam sie orientowac u fotokmiecia - tylko tez pojecia nie mam jak przeslac 200 zdjec dzieki za odp pozdr (dziecko mi tu juz rozpacza z nudow ) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: rossmann zdjęcia 21.12.08, 14:20 Hej, wiecie moze czy w rosmanie da sie wywoals z plytki zdjecia o formacie 10 na 15? w piatek bylam i nie bylo takiej opcji przy wyborze formatu, pani z rosmanna nie wiedziala, zamowilam je ale na opakowaniu napisalam aby byl format 10 na 15 nie wiem co rpzyjdzie, ale czy w kopmuterze nie da sie tego zaznaczyc? a tak w ogole jaki jest cennik zdjec? 10 na 15 i 9 na 13? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: rossmann zdjęcia 21.12.08, 17:11 U MNIE SIĘ TAK DZIEJE JAK KOMPUTER PRACUJE NA WINDOWS VISTA na XP nie ma tego problemu- no cóz kolejny minus dla visty Odpowiedz Link Zgłoś
m.1.p Re: rossmann zdjęcia 21.12.08, 21:02 Wywoływałam zdjęcia przez net własnie przez Rossmana 10*15 cm nie było problemu żadnego zdjęcia ładne ceny niskie,będę ich stałą klientką.Jedyny minus jak dla mnie to za długa procedura przy załadowaniu całego programu ale jakos to wytrzymam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: rossmann zdjęcia 21.12.08, 22:51 a mnie denerwuje to, że te zdjęcia nie mają tak dokładnie rozmiaru 10*15 tylko są krótsze. Wiem, że tak jest przy aparatch cyfrowych i że można każdą fotkę wykadrować i będzie miała dokładnie rozmiar 10*15, ale przy dużej ilości zdjęć trwa to w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
karmma Re: rossmann zdjęcia 22.12.08, 00:18 Mozna uzyskac zdjecia o dokladnym wymiarze 10x15, tylko nalezy w aparacie ustawic format zdjec tak, aby stosunek bokow do siebie byl 2:3. Te mniejsze zdjecia uzyskuje sie, kiedy ten stosunek wynosi 4:5. Tez kiedys wywolalam takie mniejsze fotki, i dokladnie przeczytalam instrukcje w rossmanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: rossmann zdjęcia 22.12.08, 11:22 A to można ustawić w aparacie...? Myślałam, ze stosunek boków zdjęć wynika z rodzaju aparatu i nie mam na to żadnego wpływu. Wiem tylko, że można już zrobione zdjęcie wykadrować i będzie ono miało rozmaiar 10*15m, ale jak już wspomniałam dla mnie to za długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
karmma Re: rossmann zdjęcia 22.12.08, 16:29 Dokladnie, ustawiasz format w aparacie. Niestety na karcie miesci sie wiecej zdjec, kiedy masz format ze stosunkiem bokow 4:5, ale trudno, cos za cos. Przy kadrowaniu kazdego zdjecia bym sie wsciekla, moj maly ma ich setki Odpowiedz Link Zgłoś