jolancik Re: Jaka parasolka ? 12.11.03, 22:43 jaki wózek parasolkę polecacie ze względu na funkcjonalność, powadzenie, składanie i ogolnie design, jaka jest super ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Jaka parasolka 13.11.03, 21:43 było juz tyle wątków na ten temat że diewczynom pewnie odechciało sie pisać- sama jeszcze nie mam więc nie doradzę zobacz w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Jaka parasolka 14.11.03, 12:20 Polecam stanowczo Bebe Confort Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Jaka parasolka 14.11.03, 13:11 Jeżeli szukasz prawdziwej parasolki, a nie składanej spacerówki to mocno polecam Chicco London. Byłem mocno sceptyczny kupując ten wózek (żona się uparła), ale potrzebny był nam jak najlżejszy i jak najlepiej się składający by zabrać go do samolotu. Sprawdził się w 100% zarówno na greckich wybojach jak i naszych połamanych chodnikach. Ma bardzo dobry stelaż i obicie z niebrudzącego materiału. Cena jest dość dobra (jak na Chicco), porównywalna do niektórych polskich wózków. Odpowiedz Link Zgłoś
dta Re: Jaka parasolka 14.11.03, 17:24 A ja mam inglesina max i sprawdza się na maxa. Ale kupiłam ją z drugiej ręki i bardzo się z tego cieszę, bo ok. 900 zł za parasolkę to lekka przesada. Inglesina ma pojedynczą rączkę, a dla mnie było to b. ważne. Sprawdź na Allegro i w sklepiku eDziecka może ktoś akurat chce sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
nervusmama Re: Jaka parasolka 14.11.03, 21:12 sprzedam inglesina zippy to najnowszy model parasolki nadaje sie nawet dla malenstwa prawie nowka ma 4 miesiace wyjechala na spacer jakies 20 razy moja corka nie chce juz jezdzic wozkiem i stoi zainteresowanym posle zdjecie napiszcie na priva basiara@a4.pl wyglad wozeczka na stronie www.inglesina.pl nowy w sklepie 920zl moja 690zl ma super mechanizm skladania jedna reka jest super lekki i wygodny troche mi go szkoda ale co ma stac? Odpowiedz Link Zgłoś
amadores Re: Jaka parasolka 14.11.03, 21:25 Witaj! Ja, a własciwie moja corka od maja /miala wtedy 10 mieiecy/ jezdzi Inglesina dokładnie modelem, o ktorym pisze moja poprzedniczka ZIPPI! Wózek nie nalezy do tych nakmniejszych spacerówek, ale jest stosunkowo szeroki, ma swietne amortyzatorki, dosc duze kolka. O wyborze przesadzilo skladanie i rozkladanie jedna reka (na drogiej uczepiona byla moja corka). Mysle, ze o wyborze czesto decyduje przypadek...pytajac na forum dostaniesz tak duzo sprzecznych czesto informacji. Sprzedawca w sklepie, w ktorym kupujemy wszystkie sprzety dla naszego dziecka powiedzial ze to jest jak z samochodem-jesli poprzednia marka sie sprawdzila istnieje duze prawdopodobienstwo, ze ponownie ja wybierzesz. To nasz 2 wozek Inglesiny i naprawde nie moge powiedziec o tych wozkach nic złego. Zycze dobrego wyboru.Pozdrawiam amadores ps jesli chodzi o ceny to mozna je kupic nieco taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś