Dodaj do ulubionych

Jaka parasolka

12.11.03, 22:41
Obserwuj wątek
    • jolancik Re: Jaka parasolka ? 12.11.03, 22:43
      jaki wózek parasolkę polecacie ze względu na funkcjonalność, powadzenie,
      składanie i ogolnie design, jaka jest super ?
    • dorotadu Re: Jaka parasolka 13.11.03, 21:43
      było juz tyle wątków na ten temat że diewczynom pewnie odechciało sie pisać-
      sama jeszcze nie mam więc nie doradzę smile
      zobacz w wyszukiwarce
      • aniaop Re: Jaka parasolka 14.11.03, 12:20
        Polecam stanowczo Bebe Confort Allegro
    • grodek75 Re: Jaka parasolka 14.11.03, 13:11
      Jeżeli szukasz prawdziwej parasolki, a nie składanej spacerówki to mocno
      polecam Chicco London. Byłem mocno sceptyczny kupując ten wózek (żona się
      uparła), ale potrzebny był nam jak najlżejszy i jak najlepiej się składający by
      zabrać go do samolotu. Sprawdził się w 100% zarówno na greckich wybojach jak i
      naszych połamanych chodnikach. Ma bardzo dobry stelaż i obicie z niebrudzącego
      materiału. Cena jest dość dobra (jak na Chicco), porównywalna do niektórych
      polskich wózków.
      • dta Re: Jaka parasolka 14.11.03, 17:24
        A ja mam inglesina max i sprawdza się na maxa. Ale kupiłam ją z drugiej ręki i
        bardzo się z tego cieszę, bo ok. 900 zł za parasolkę to lekka przesada.
        Inglesina ma pojedynczą rączkę, a dla mnie było to b. ważne. Sprawdź na Allegro
        i w sklepiku eDziecka może ktoś akurat chce sprzedać.
        • nervusmama Re: Jaka parasolka 14.11.03, 21:12
          sprzedam inglesina zippy to najnowszy model parasolki nadaje sie nawet dla
          malenstwa prawie nowka ma 4 miesiace wyjechala na spacer jakies 20 razy moja
          corka nie chce juz jezdzic wozkiem i stoi zainteresowanym posle zdjecie
          napiszcie na priva basiara@a4.pl wyglad wozeczka na stronie www.inglesina.pl
          nowy w sklepie 920zl moja 690zl ma super mechanizm skladania jedna reka jest
          super lekki i wygodny troche mi go szkoda ale co ma stac?
    • amadores Re: Jaka parasolka 14.11.03, 21:25
      Witaj!
      Ja, a własciwie moja corka od maja /miala wtedy 10 mieiecy/ jezdzi Inglesina
      dokładnie modelem, o ktorym pisze moja poprzedniczka ZIPPI! Wózek nie nalezy
      do tych nakmniejszych spacerówek, ale jest stosunkowo szeroki, ma swietne
      amortyzatorki, dosc duze kolka. O wyborze przesadzilo skladanie i rozkladanie
      jedna reka (na drogiej uczepiona byla moja corka). Mysle, ze o wyborze czesto
      decyduje przypadek...pytajac na forum dostaniesz tak duzo sprzecznych czesto
      informacji. Sprzedawca w sklepie, w ktorym kupujemy wszystkie sprzety dla
      naszego dziecka powiedzial ze to jest jak z samochodem-jesli poprzednia marka
      sie sprawdzila istnieje duze prawdopodobienstwo, ze ponownie ja wybierzesz. To
      nasz 2 wozek Inglesiny i naprawde nie moge powiedziec o tych wozkach nic
      złego. Zycze dobrego wyboru.Pozdrawiam
      amadores
      ps jesli chodzi o ceny to mozna je kupic nieco taniej !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka