mrumka 19.11.03, 21:37 Czy ktoś mi powie gdzie mogę kupić mówiącego teletubisia (najchętniej Po) rozm. ok. 30 cm. Obleciałam już kilka sklepów i nigdzie nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyszeczka Re: Teletubiś poszukiwany 20.11.03, 09:11 Widziałam parę dni temu zielonego Po w Geanie na Jubilerskiej (159zł :0 ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lyszeczka Re: Teletubiś poszukiwany 20.11.03, 09:12 lyszeczka napisała: > Widziałam parę dni temu zielonego Po w Geanie na Jubilerskiej (159zł :0 ). > Pozdrawiam Jej ale wpadka!!! Zielony to Dipsy, przecież...... Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Teletubiś poszukiwany 20.11.03, 09:25 Witam serdecznie, widziałam wiele Teletubbies na www.allegro.pl (dział Dom i Ogród). Są mówiące, śpiewające, którym świecą siępoliczki i inne. Sama też zamówiłam Po śpiewającego wielkości 25 cm dla swojej córeczki. Ceny bardzo przyzwoite. Sprzedający w większości oferują nowe ale zdarzają się i oferty używanych. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumka Re: Teletubiś poszukiwany 20.11.03, 10:22 Bardzo Wam dziękuję. Mrumka - Święty Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś