minkapinka 09.04.09, 17:21 Mojej córce oberwał się pasek w nowych balerinkach naturino,córka miała je na sobie może pięć razy. Szewc obejrzał i stwierdził, ze to wada wykonania, trochę szybko jak na buty za takie pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia244 Re: Buty Naturino... 09.04.09, 21:18 musisz zareklamować w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buty Naturino... 09.04.09, 21:27 buty sa juz zreperowane i śladu nie ma, a reklamować nie mogłam, bo kupiłam je zagranicą. Niesmak pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Buty Naturino... 09.04.09, 21:35 powiem Ci tak szczerze, że Naturino to były najgorsze buty jakie kupiłam dzieciom. Tu jest sporo fanek, więc tego nie pisałam, ale buty po 2 miesiącach noszenia miały tak wytarte podeszwy, jakby chodziło w nich całe przedszkole. A oszczędzałam, bo kupiłam po normalnej cenie, nie z promocji. Reklamowałam. Mądry ekspert odpisał: stwierdzono zużycie podeszwy, reklamacja odrzucona. Nigdy juz naturino nie kupie, pozostane przy ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Buty Naturino... 09.04.09, 22:55 Niestety również miałam przykre doświadczenia z Naturino.Z kozaczków wyrwał się suwak w połowie sezonu i oczywiście na wyjeździe Więcej nie kupię, zostaję przy Ecco Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buty Naturino... 10.04.09, 14:26 ja tez zauwazyłam, ze naturino mają bardzo nietrwale podeszwy. Ecco ma jakość zdecydowanie lepszą, ale jak dla mnie za bardzo sportowe wzornictwo i cięzko mi coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 10.04.09, 22:30 Ja na szczęście nie miałam póki co żadnych najgorszych Fakt, że kupuję wyłącznie Naturino i Ecco więc raczej się nie mam do czego przyczepić.Chociaż raz, córka się uparła na baleriny Naturino które w momencie kupowania już miały zaciągniętą nitkę na materiale. Podobały jej się, nie były specjalnie drogie- zresztą miały służyć wyłącznie jako pantofle do przedszkola więc wzięłam.Oczywiście po jednym dniu się rozwaliły ci było do przewidzenia- materiał się "rozsnuł". Oddałam do sklepu, zwrócono mi pieniądze i dostałam rabat na kolejną parę która od razu kupowałam bo młoda została bez kapci.Nie zwracałam nigdy uwagi na podeszwy ale teraz się przyglądnę faktycznie. Chociaż zmieniam dzieciakom buty co sezon i kupuję ich sporo, żeby dopasować do różnych "ubraniowych" zestawów to pewnie te podeszwy nawet nie mają się jak wytrzeć. A kupuję z przyzwyczajenia i lenistwa W dwóch sklepach w których robię zakupy znają stópki i "styl" moich dzieci więc zawsze mam coś "odłożone" i mogę "wybrzydzać" w razie czego Ale oczywiście, ile osób tyle opinii I doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Buty Naturino... 11.04.09, 08:52 > faktycznie. Chociaż zmieniam dzieciakom buty co sezon i kupuję ich > sporo, żeby dopasować do różnych "ubraniowych" zestawów to pewnie te > podeszwy nawet nie mają się jak wytrzeć. i tu jest wytłumaczenie. Jełśi na sezon kupujesz kilka par butów, to nawet takie z rynku za 20 zł pewnie nie miały by szansy sie rozwalić. Mnie nie stac na kupowanie dzieciom butów do kazdego koloru ubrań, kupuje jedne, ale dobre. I wydaje mi się, że od butów za 220 zł mogę oczekiwac, że posłużą dłużej, a nie 2-3 miesiące. W ecco córka chodzi po 2 lata ( juz jej wolniej rośnie noga), w tym roku zimowe syn ma po córce (czyli sa uzywane 3 zimę), a wyglądają suuuper! podeszwa, po umyciu, jest jak nowa. Mnie na naturino juz nikt nie namówi. Same buty jak i sposób traktowania klienta, jest dla mnie tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Buty Naturino... 11.04.09, 09:20 ja tez za naturino nie przepadam, kupuje ecco i primigi i zakochalam sie w butach UMI jesli nie boicie sie zakupow online, to bardzo polecam, bo jakos z polki ecco, miekkie podeszwy, doskonale wykonanie, a wzornictwo takie, ze nie wiadomo z czego wybierac wydrukowalam sobie taka stopke do mierzenia rozmiaru i powiem wam, ze nie zdarzylo mi sie kupic zlego numeru, wiec teraz powoli sie tylko na umi przesiadam, bo i ceny na promocjach sa super poolecam tez szperanie na amerykanskim ebayu, kupilam zielone chodaczki umi za 5 dolarow, nowe co prawda rozmiar na przyszle lato, ale i tak warto takie: dla raczkujacych dzieci sa buty z zawinietymi noskami, z mieciutkiej skory, pi razy drzwi tez jakies 30usd kosztuja zimowych jeszcze nie testowalam, ale ze kozaki tez maja fajne, to na moja trzylatke na bank cos od nich na zime kupie www.shoebuy.com/umi-girls-3x32.htm Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buty Naturino... 11.04.09, 10:52 ja tez zakochałam sie w butach umi, córka ma w tej chwili 7 par Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 11.04.09, 16:58 O, jakie fajne!!!Pewnie coś wybierzemy. Ceny mają bardzo atrakcyjne! Jeśli chodzi o Naturino to jest w Krakowie tylko jeden sklep. Klientów traktują rewelacyjnie,przemiła obsługa i zawsze wszystko w razie niedogodności załatwią. Mam oczywiście świadomość, że w ten sposób "grają" o klienta który za pół roku wróci i kupi kolejną partię butów. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buty Naturino... 11.04.09, 10:54 moja córka tez ma bardzo duzo butów, tez dopasowuje buty do koloru ubrań, a pomimo tego podeszwy w naturino są starte juz po 5 założeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
jokka buty umi 11.04.09, 11:38 dziewczyny a gdzie te butki umi można kupić??? jest jakas polska strona? czy tylko ze stanów trzeba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0408 do minkapinka 11.04.09, 14:22 a możesz napisać coś więcej gdzie i jak kupujesz te Umi? Jak wygląda sprawa przesyłki? Córka ma jedne umi od osoby, która dostała właśnie z USA ale na jej córkę były za małe i są to chyba jedne z najlepszych butków jakie miała do tej pory (ma 4,5 lat) uważam, że conajmniej tak dobre jak ecco. Czy w Polsce można gdzieś te buciki kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do minkapinka 11.04.09, 17:44 zamawiam w Stanach przez pośrednika, kupuje na amazonie. Oczywiście czekam na okazje cenowe, w zimie kupilam sandały UMI przecenione z 58$ na 16,5$. Zmawiam duzo rzeczy, wiec przesyłka w przeliczeniu na sztukę nie jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: do minkapinka 11.04.09, 20:05 wiele sklepow online wysyla do polski, mozna tez zawsze przez posrednika - polamer czy shipsmart sciagac, samo kupno to nie problem, byle karte kredytowa miec troche umi jest w piperlime - sklepie gapa, w www.shoebuy.com no i na ich stronie www.umishoes.com/ wrzucaj w wyszukiwarke nazwy modeli, wyskocza sklepy i juz Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 11.04.09, 17:09 Oglądałam podeszwy butów moich dzieciaków- starte póki co nie są. Może wybieramy grubszą podeszwę?Może inne modele? Nie wiem, szczerze mówiąc. Nie jestem jakąś "orędowniczką" Naturino, po prostu na razie jestem zadowolona.Butów kupujemy również dużo, bo gusta moje i moich dzieci są delikatnie mówiąc "rozbieżne", więc dla świętego spokoju bierzemy propozycje obu stronNosimy "sezon" potem odsprzedajemy.Pewnie jak i u Nas zdarzy się "wpadka" z Naturino, to zastanowię się nad sensem "inwestowania" w nie. W końcu, to tylko buty.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Buty Naturino... 11.04.09, 19:15 szczerze mowiac ja tez nie narzekam na naturino ola chodzila tylko w takich bucikach przez jakies 2 lata - kupowalam jej naturino falcotto zadne inne buciki nie byly tak elastyczne i mieciutkie - nawet ecco teraz ola chodzi w ecco a dla tosia znow kupilam trzewiki falcotto Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 11.04.09, 23:32 Ja nie narzekam bo póki co też nie mam na co. Mam dwoje dzieci, chodzą w Naturino odkąd pamiętam i kupuję każdemu z nich średnio 8 par na sezon w tym sklepie (wiosna-lato; jesień-zima).Nic szczególnego się z tymi butami nie działo- być może na te podeszwy szczególnie nie zaglądałam, bo to tylko buty i jak się zużyją to po prostu kupię nowe. Teraz się im przyglądnę po Waszych uwagach. A najlepiej to kupię je dla siebie bo w moim przypadku buty, podobnie jak rajstopy zużywam bardzo szybko. Zrobię zatem test Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Buty Naturino... 11.04.09, 21:16 wydaje mi sie, ze musialas miec straszliwego pecha. Moje dziecko uzywalo kilkanascie par Naturino - nowych i uzywanych z Allegro i byly to zdecydowanie najlepsze i najtrwalsze buty. Ecco sie rozklejamy, farbowaly - Naturino to byl zawsze strzal w 10-tke. W Krakowie oprocz sklepu firmowego mozna je bylo kiedys duuuuzo taniej kupic w Nico (juz nie sprowadzaja, za drogie byly - podobnie jak Zecchino d'Oro) i ja zawsze korzystalam kupujac na zapas. Jak dla mnei to najlepiej wyprofilowane i najfajniejsze buty. Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: Buty Naturino... 11.04.09, 23:48 Dziewczyny a nie przeszkadza wam kupowanie używanych butów, nie chodzi mi nawet o względy higieniczne ale bardziej o potencjalne wady wcześniejszego użytkownika. Z tego co mówiła moja ortopedka to może nieżle "załatwić" stopke dziecka, tzn wady mogą się przenieść na drugie dziecko. Moje dzieci z tego powodu nie chodzą w tych samych butach,każdemu kupuje nowe. Może to zła teoria, ale jak nie mam zbyt wiele kasy to wole nawet nowe za 60 zł z ccc czy deichmana niż używane naturino. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 11.04.09, 23:49 Podzielam Twój pogląd w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Buty Naturino... 12.04.09, 00:35 > Podzielam Twój pogląd w stu procentach. a ja czesciowo, bo oceniam stan buta (nie przy kupowaniu, ale dzieci mam trojke i nie wywalam butow po kazdym) jesli sa malo uzywane, podeszwy nie starte, wiec nie ustawiaja stopy w narzucony sposob i nie zmieniaja chodu, to nie wyrzucam tylko na kolejne dziecko zostawiam jesli juz widac slady uzywania na podeszwach, to ida do kontenera na buty bywa ze dziecko ma duzo butow, malo nosi i uzywany but jest w zasadzie nowy, albo mama sie z rozmiarem nie wstrzeli - takie mozna kupic bez watpliwosci podobnie buty w ktorych dziecko glownie w wozku jezdzi albo tenisowki uzywane w przedszkolu - moja corka z kolejnych wyrasta a wcale sie nie niszcza, crocsy tez sie jakos nie zuzywaja poki co rozmiary im sie mijaja w porach roku, wiec dziedziczenie nie wychodzi, ale idei nie skreslam generalnie pomysl do rozwazenia i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Buty Naturino... 12.04.09, 01:11 Każdy rozważy i zrobi "po swojemu". Ja moim dzieciom kupuję nowe buty i po sobie "nie dziedziczą" mimo, że pewnie byłoby to możliwe. Natomiast używane buty po moich dzieciach od lat z sukcesem sprzedaję Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Buty Naturino... 12.04.09, 14:28 nie, nie boje sie uzywanych butow - jezeli sie kupuje w stanie idealnym, czesto zalozone raz czy dwa (sama mam po dziecku sporo takich butow - kupuje na zapas i czesto nie trafiam z rozmiarem w pore roku no i moje dziecko ma chyba wiecej butow niz ja to czego tu sie bac? Zreszta z moich obserwacji wynika, ze uzywane przez jedno, nie koslawiace nozek dziecko buciki np. Naturino wytrzymaja potem jeszcze male przedszkole, a kupione byle co w byle sklepie nie nadaje sie do uzytkowania nawet jako nowe. Buty trzeba bardzo starannie ogladac od tylu, postawione na prostym podlozu - trzeba oceniac stopien starcia podeszwy i to, czy nie jest starta nierowno czy pod katem. Nie ma problemu z kupieniem uzywanych butow, ktore byly na nozce dziecka mniej razy niz nowe ze sklepu, mierzone przez kilkoro dzieci. Sama czesto takie sprzedaje i nowi uzytkownicy sa bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: Buty Naturino... 12.04.09, 17:02 Ja tez kupuje swoim dzieciom własciwie tylko naturino, kilka par w sezonie. Szczególnych wpadek nie miałam, moze tylko z kapciami, którym moim zdaniem za szybko przecieraja sie czubki, jak na kapcie za takie pieniadze. A co do dziedziczenia butów, moja młodsza często dziedziczy po starszej, starsza nie ma żadnej wady, a buty zwykle wygladaja po niej jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
coronella jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 18:46 przeglądam własnie aukcje, i znalazłam takie zdjęcie: photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/605/81/27/605812706_1 photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/605/81/27/605812706_2 buty widac, że w dobrym stanie, a podeszwa juz tak zdarta! u moich dzieci zdzierały się dokładnie w tym samym miejscu, i to tak, że ten kauczuk (?) aż zadzierał sie na pięte. Zdzierała sie warstwa pod tym kauczukiem, było widac trzecią warstwę, z której jest robiona podeszwa. Koszmar! i to po jakiś 2 miesiącach chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 18:56 Faktycznie koszmar. Przerażajace.... Kurcze, na ok 160par butów naturino które "przerobiliśmy" żadne nie miały takiej podeszwy...widocznie nie ten model;-( Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 19:06 dla mnie to był koszmar. Koszmar za koszmarną cenę. Na szczęście wybór butów jest spory, i kazdy może kupowac to, co mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 19:40 Nie przesadzajmy. To tylko buty.Żadne wyjątkowe na dodatek.Cena chyba też nie taka koszmarna. Półka cenowa ta sama co Ecco, chociaż pamiętam, że za jedne kozaczki zapłaciłam ok 390zł i trochę się zastanawiałam...ale były przesliczne.Teraz pasują Nam Naturino, może kiedys je zmienimy na coś innego.Jak "nawalą" pewnie będę reklamowała, albo - wywalę bo są większe zmartwienia niż uszkodzone buty, ubrania czy zabawki.Mówi się trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 19:56 dla jednych sa to tylko buty, dla innych Aż buty. A Ty chyba trochę za bardzo obnosisz się ze swoimi kilkoma parami butów na sezon. Juz kazdy to zauwazył, i możesz troche spasować. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wyrzucić i powiedzieć trudno moge bluzkę za 29,90 ale nie buty za 220 zł. Poza tym, jaki masz problem? przeciez nikt tu nie zabrania kupowac butów Naturino. Kupuj sobie. Nawet za 500 zł, Mnie zupełnie nie interesuje kto za ile zł kupuje buty, i nie widze celu takiego namolnego informowania o tym. W każdej ospowiedzi. Dla mnie ważne jest to, co ja kupuję, i co ja wymagam. Dlatego pozostanę przy ecco. A inni niech robią co uważają za słuszne. Aha- powodzenia przy reklamacjach Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 20:48 Nie generalizuj proszę. Ani nikt tutaj niczym się nie obnosi, ani niczego nikomu nie wytyka. Bo i nie ma czym za bardzo. Butami Naturino? Nie przesadzaj- jest tyle fajniejszych i droższych. Nie tylko ja kupuję po kilka par butów dla dwójki dzieci- dla mnie tak jest szybciej, sprawniej i bezkonfliktowo Jedni kupują buty, inni po kilka wózków a inni kolekjcjonują znaczki. Uważam, że problem maja Ci , którzy jak to okresliłaś" namolnie" ciągną temat wady tego obuwia i za wszelką cenę próbują potwierdzić swoje racje. Po co? Przecież kazdy sam dokona wyboru i póżniej oceni czy był on trafny. Nie demonizujmy, bo są większe zmartwienia. A reklamacje? Jak dotąd nie miałam większych problemów z tego typu procedurami. Nawet tą jedną w Naturino.Niemniej jednak dziękuje za życzenia powodzenia Może się kiedyś przydadzą, kto wie? A jeśli sprawa okaże się nie warta zachodu to po prostu odpuszczę.Dla pary butów, obojętnie za ile, nie warto się denerwować po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 13.04.09, 12:33 coronella spauzuj, dziewczyna pisze, ze duzo butow przerobila, ale jakos nieszczegolnie nachalnie, bez przesady zazdroszcze stanu finansow, ja mam trojke dzieci i kupowanie po 2-3 pary na sezon plus ubrania kosztuje tyle, ze staram sie racjonalizowac zakupy, sprzedawac co moge najstarsza zaczyna w buty obrastac, bo i ubranek coraz wiecej sie trzylatce zaklada, wiec dopasowac trzeba, ale pocieszam sie, ze siostra odziedziczy, choc ma stope duzo mniejsza, wiec sie moze na plonnych nadziejach skonczyc staram sie przynajmniej polowac na wyprzedaze, teraz juz kupilam primigi na zime, celujac w rozmiar, bo widze jak mniej wiecej im nogi rosna, ale zaplacilam 30 dolarow nie 90 za goretexowe wysokie buty poluje tez na ebayu na buty z koncowek, umi sandaly i polbuty na wiosne kupilam ponizej 20 usd (wiosenne sie nie przydaly niestey, bo lato wybuchlo a moje dziecie dalej nie chodzi, wiec opchne nowki na jesieni) mlodemu kupilam od kolezanki pom d'api za 20 euro (ale po co ona kupila za ponad 100 euro buty w sumie do wozka to nie wiem, ja skorzystalam hehe), bo tez nie zalozyla dziecku - to 19 i mlody jej rozmiar przeskoczyl zanim zaczal chodzic i tak jakos klece garderobe, zeby dzieciaki fajnie i wygodnie ubrac, a fortuny nie wydac dobrze ze istnieja rozmaite ebaye i sezonowe wyprzedaze online, to czlowiek troche zaoszczedzi i to bez latania po sklepach, na co czasu mi niestety brak Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 21:03 vicky_cristina_barcelona napisała: > Faktycznie koszmar. Przerażajace.... > Kurcze, na ok 160par butów naturino które "przerobiliśmy" 160 par butow??? toz to chyba sklep mozna otworzyc uwielbiam buty i dzieki opatrznosci jakos na problemy finansowe nie narzekam, ale 160 par to nawet w swoim doroslym zyciu sie nie dorobilam... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: jeszcze odnośnie podeszw naturino 12.04.09, 22:12 No przecież nie "na raz" Gdzie by to pomieścic i kto by to zdążył założyć?2 dzieci, po średnio 8 par "na głowę" na jesień-zimę oraz wiosnę-lato. Przez 5 lat tak "obrót" wyszedł..I tak w porównaniu z "osiągnieciami" na Forum Moda to "cienkie Bolki" jesteśmy;-( Lubię moje dzieciaki fajnie ubierać i dobierać im buty do tego w czym chodzą. Sama mam nieporównywalnie mniej i mniejszą wagę przywiązuję do tych kwestii.Pewnie przesadzam . Niewykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
s_justine do vicky_cristina_barcelona 13.04.09, 10:33 Chciałabym zapytać, choć trochę nie na temat, jako że pisałaś że jesteś z Krakowa, gdzie w Krakowie są sklepy z markowym obuwiem dziecięcym typu naturino, primigi, superfit, geox czy garvalin. Nie jestem z Krakowa, ale czasami zdarza mi się pojechać tam na zakupy, głównie do centrów handlowych. Ale z butami dziecięcymi to tam raczej jest kiepsko. Może jest w Krakowie jakiś sklep, gdzie jest duży wybór takiego obuwia? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: do vicky_cristina_barcelona 13.04.09, 11:05 Nie wiem czy jestem w stanie w pełni Ci pomóc, bo ja kupuję Naturino w sklepie na Krowoderskiej a Ecco na Sławkowskiej, albo w Galerii Krakowskiej, aczkolwiek bardzo rzadko tam chodze , ponieważ nie do wszelakich "galerii" mam awersję;-( Geox'y sporadycznie podczas pobytów w Zakopanem- na Krupówkach mają atrakcyjne ceny. Nie wiem gdzie można kupić Garvalin, Superfit i Primigi ponieważ nie mieliśmy jeszcze tych bucików. Odpowiedz Link Zgłoś
s_justine Re: do vicky_cristina_barcelona 13.04.09, 17:21 A w tych dwóch wymienionych przez Ciebie sklepach mają spory wybór obuwia tych firm? Ja też nie przepadam za galeriami, a za krakowską to w ogóle. Wiecznie problem z zaparkowaniem (przynajmniej w weekend bo tylko wtedy mogę mogę się wyrwać), ludzi tyle co nie miara, od razu boli mnie głowa. Jak muszę iść to tylko do konkretnych sklepów i po konkretne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: do vicky_cristina_barcelona 13.04.09, 18:56 W Ecco na Sławkowskiej owszem W Naturino na Krowoderskiej bywa różnie poniewzż zazwyczaj mają po jednym rozmiarze z danego modelu, więc jak przychodzi "nowa kolekcja" to te "najbardziej chodliwe" rozchodzą się szybko- przyjeżdżają mamusie z odległych miast i robią zakupy dla kliku innych..Ale wiesz co- zadzwoń tam kilka dni przed planowanym wyjazdem 12 4300180, zapytaj o interesujący Cię rozmiar i poproś o odłożenie konkretnego modelu. Ekspedientki są bardzo sympatyczne i myślę, ze nie powinno być problemu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch s_justine 13.04.09, 23:03 duzy wybor bucikow primigi i geox jest w entliczkach superfit bywaja w salonach bartka i w humanicu w galerii krakowskiej ale raczej kiepski wybor ecco - wszystkie galerie garrvalin niestety nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
s_justine Re: s_justine 13.04.09, 23:31 A w którym entliczku będzie największy wybór? Na Dobrego Pasterza? Odpowiedz Link Zgłoś