iwik0306 15.05.09, 17:01 Może ktoś mi podać wysokość kosiarki Dyzio. Mam wysokiego 3 latka. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miesiakk Re: KOsiarki- wymiary. 15.05.09, 19:51 wywiozłam ją ostatnio do babci jak młody tam nocował i dopiero jutro ją przywiozę, ale dla 3-latka może być za mała, mój ma niecałe 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
betmat Re: KOsiarki- wymiary. 17.05.09, 20:24 Nasz 3,5 latek uzywa i jest ok, mimo ze niski nie jest. Polecam jednak zakup kosiarki Gardena 32e - widzialam w makro za 131zł - jest odzwierciedleniem kosiarki dla doroslych, od 3 lat. Gdybym teraz miala kupowac, na pewno wybralabym Gardene, jedyny minus ze ona nie mowi, ale odglosy wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo betmat i innych posiadajacyh kosiarki gardena 25.05.09, 08:48 czy to ze ta kosiarka gardena jest odzwierciedleniem doroslej kosiarki oznacza, ze ta kosiarka rowniez kosi? nie moge nigdzie znalezc jej fotek, ani ofert.... i kurcze, nie mam karty do makro, ale moze maz by z pracy pozyczyl.... Odpowiedz Link Zgłoś