soni 11.12.03, 11:33 czy sprawdzil wam sie fotelik od 0+ Peg Perego? czy ma odpowiednia pozycje dla noworodka, bo na oko wydaje mi sie, ze dziecko bardziej siedzi niz lezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka27 Re: fotelik primo vaggio 11.12.03, 20:00 Ja byłam bardzo zadowolona. Idealnie sprawdziła sie podstawa, do której wpina się fotelik. Dzieki temu jest on bardziej stabilny podczas jazdy. Podobało mi się także to, że fotelik był dobrze zabudowany z boków. Jeżeli chodzi o pozycję zbyt siedzącą to proponuję podłożyć (przy oparciu fotela)zrolowany ręcznik pod podstawą od fotelika. Dzięki temu dziecko może jeździć w pozycji bardziej leżącej.Dodatkowo mozna go bardzo łatwo wpinać do wózków peg-perego. Odpowiedz Link Zgłoś
greenee Re: fotelik primo vaggio 12.12.03, 22:25 Faktycznie, dziecko praktycznie siedzi w foteliku, a w czasie jazdy głowa opada w dół (zwłaszcza jak dziecko ma kilka tygodni i nie trzyma jej prosto). plusy to możliwość zamontowania na wózku i podstawka zostawiana w samochodzie, więc nie trzeba tyle dźwigac. Odpowiedz Link Zgłoś