kiranna 12.12.03, 11:23 hej, szukam porzadnego talerzyka z przyssawka, ale taka, ktora rzeczywiscie trzyma sie stolika, nie musi byc podgrzewany. czy w ogole istnieje takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-zablocka Re: jaki talerzyk z przyssawka? 14.12.03, 13:41 baby ono robi fajne talerzyki Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: jaki talerzyk z przyssawka? 14.12.03, 14:20 Odradzam Canpolu!!! W ogole nie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: jaki talerzyk z przyssawka? 14.12.03, 20:50 Hej! Baby ono jest do bani( W ogóle nie trzyma. Sama się zastanawiam czy w ogóle jest taki co się naprawdę przysysa Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: jaki talerzyk z przyssawka? 15.12.03, 13:39 Ja kiedys używałam talerzyk Gerbera, było to jakies 4 lata temu. Talerzyk był trójdzielny, z podwójnym dnem. Trzymał się blatu fantastycznie, a zepsuł go ... mój mąz, który chciał ten talerzyk podnieść, użył całej swojej siły i talerzyk mu został w rękach a przyssawka na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
goniab3 Re: jaki talerzyk z przyssawka? 15.12.03, 14:50 A ja polecam Canpol,mamy go od kilku m-cy i zawsze świetnie się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: jaki talerzyk z przyssawka? 15.12.03, 18:50 Wprawdzie mieszkam w Anglii, ale napiszę Ci jak to u mnie wygląda. Miałam 3 talerzyki (np z Mothercare też) i żaden nie zdał egzaminu, a tym że ja mam drewniane krzesełko i drewnianą tackę, a to nie pomaga. Przyssawki są dobre, gdy Twoje dziecko dopiero zaczyna samo jeść i nie jarzy o co w tym chodzi. ja Dominikowi zaczęłam kupować te miseczki jak już dawno jadł sam, uwielbia bawić się jedzeniem i talerzykami (zwłaszcza je zrzucac z krzesełka) i chociaż niektóre faktycznie się nawet przez chwilę trzymały, to Dominio był tak zafascynowany tym cudem że tak długo się bawił talerzykiem aż oderwał więc moim zdaniem to jest dobre ajk dziecko nie wie że może sobie z tym poradzić. Z pozdrowieniami Jagienka & Dominik (29.11.02)najnowsze zdjęcia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7662007&a=9506776 Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 BABYONO 15.12.03, 23:16 Baby Ono - mam zwykły i podgrzewany i oba są świetne i w bardzo przystępnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: jaki talerzyk z przyssawka? 17.12.03, 21:56 Miałam to samo,kilka wylądowało na działkach u znajomych, w końcu z rozpaczy na próbę kupiłam zestaw Ikea bez przyssawki, a z pierścieniem "antyprzesuwowym" i u mnie zdało to egzamin. Tanie było i bardzo wygodnie się używa( Niunia ma prawie dwa lata) do tej pory. Pozdrawiam światecznie i mikołajowo. Iwona H. Odpowiedz Link Zgłoś