m.stefano 19.06.09, 22:41 kupiłam córce rowerek bmx maxller i mam problem, gumowe elementy strasznie śmierdzą, czy ktoś ma podobne odczucia czy ja mam pechowy model? Nawet jej kupka śmierdzi jak ta guma, boje się czy to nie jakieś zatrucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: rowerek bmx 20.06.09, 00:57 ja nie mam takiego rowerka ale przyznam że ciekawa sprawa z tymi śmierdzącymi gumami... z tego co rozumiem śmierdzi wszystko co gumowe czyli rączki, opony a siodełko też? chyba niema możliwości aby dowiedzieć się jaka to mieszanka gumy, czy trująca czy nie, nie znam się Ale jest inny sposób, można te elementy wymienić, np rączki czy opony i powinno być po problemie, a czy rower był używany czy na razie stoi nowy? może warto byłoby go zwrócić? albo sprzedaj dalej na allegro i kup inny, ja zawsze tak robię jeśli coś mi nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mychacha Re: rowerek bmx 20.06.09, 11:18 u nas śmierdziały ale tylko opony- ale po jakimś czasie przestały (trzymalimy go w piwnicy lub na balkonie więc nie przeszkadzało to nam. ogólnie rowerek solidny i przetrwał wiele upadków Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: rowerek bmx 20.06.09, 19:03 rowerek jest super mamy taki juz drugi rok, ale nie przypominam sobie, zeby śmierdział. trzymamy go na korytarzu, moze dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś