olawka 24.06.09, 12:25 Zamierzam zakupić dla siebie takie, bo cena bardzo fajna shop.crocs.com/pc-1444-4-nadia.aspx?navcategories=3,4 Miała któraś? I jak wrażenia? Ciepłe? ślizgają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_diabolique_ Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 09:46 Nie sa sliskie, nawet na brei sniegowej, sa cieple. Podobno trzymaja cieplo do -10C, nie wyprobowalam takiej temepratury, ale do -5C bylo wszystko ok. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 11:34 olawka, a gdzie będziesz kupować kozaczki i za ile? Fajne byłyby do biegania z dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 11:49 w sklepie (a właściwie na stoisku )Crocs w Wawie, 140 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 13:05 olawka możesz napisać jakie są kolory i dokładnie gdzie to stoisko, nie jestem Z Wa-wy, ale mam siostrę , która może mi kupić Mierzyłaś już? Jak rozmiarówka? Noszę W8 kozaczki tez takie brać? Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 14:15 kolory obejrzyj w linku z mojego zapytania : amarant, czarny brązowy i chyba beż i lila? na stopisku Pan w Blue city powiedział, że moga sprowadzić jaki sie chce kolor i rozmiar za tą cenę - i wcale nie musisz kupić jak ci nie będa pasowały Ja rusze po weekendzie Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 14:53 Mam, polecam, są super!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 25.06.09, 17:36 to muszę do blue podjechać i zobaczyć,czy mi łydka wejdziebo mam zawsze kłopot z kozakami. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 02.07.09, 13:18 I jak dziewczyny? Kupiłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Kupilam 06.07.09, 20:04 Ja też się na nie napaliłam i sprawię sobie na jesień Olawka one są w Blue City (chciałabym przymierzyć) czy facet sprowadza na zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: Kupilam 06.07.09, 20:21 Dzisiaj kupowalam i byly jeszcze na pewno czarne nr 8, nie wiem tylko do kiedy bedzie taka fajna cena 139 zamiast 279! Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Kupilam 06.07.09, 20:39 No właśnie cena jest rewelacyjna, chociaż czarnych nie chcę. Ciekawe czy jak mi sprowadzi wybrany kolor to też będzie w takiej cenie? Sprawdzę dopiero za tydzień bo narazie jestem na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 02.07.09, 21:18 Prawie na pewno lydka ci wejdze. One wg mnie sa strasznie luzne. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Telefon do stoiska crocs 07.07.09, 11:26 Dziewczyny macie moze telefon do tego stoiska? Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: Telefon do stoiska crocs 07.07.09, 12:06 ble city 22/311 71 111 masz też we Wrocku w Arkadach 48/668 640 544 więcej www.crocs.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Telefon do stoiska crocs 07.07.09, 12:40 Dzięki, w Blue City nikt nie odbiera, a we Wrocławiu ten model mają tylko w sezonie jesienno-zimowym Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Mozna kupować przez sklep internetowy :-) 07.07.09, 12:57 Właśnie zamówiłam sobie fioletowe kozaki, koszt przesyłki to tylko 6,50 )) Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Mozna kupować przez sklep internetowy :-) 07.07.09, 14:15 Też tam zamówiłam dzisiaj Amarantowe Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 pośba 07.07.09, 13:05 Dziewczyny, mogłybyście zmierzyć ile te kozaki mają wysokości do końca cholewki i jaki obwód u samej góry? I prosze podajcie jaki rozmiar zmierzyłyście. Też obawiam się o łydkę Odpowiedz Link Zgłoś
o.krysia Re: pośba 08.07.09, 18:31 rozm. 8 - jakiej dł. jest wkładka, klasyczne 39 ? Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: pia_ 16.07.09, 09:37 Otrzymałaś juz kozaczki? Ja przelew zrobiłm 7 lipca i jeszcze nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia_ 16.07.09, 10:25 Nie dostałam, skubańcy wysyłają towar do 7 dni od wpłynięcia kasy. Napisałam im maila we wtorek i dostałam odpowiedź, ze towar wysłali i będzie do końca tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: pia_ 16.07.09, 13:24 Dobrze, że na maile odpowiadają, mi dzisiaj napisali że wysłali, ale nie wiem kiedy dotrą... Madzia Maciuś Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia_ 17.07.09, 08:12 Do wszystkich wczoraj przyszły, tylko ja odbiorę je z poczty dopiero w poniedziałek, ale od wczoraj juz czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: pia_ 17.07.09, 08:54 Wczoraj odebrałam te butki i wydaje mi się, że są dosyć szerokie. Choć nie jest też tak, że noga w nich "lata", zobaczymy w praniu- wtedy się okaże, czy cholewka nie będzie spadać w dółAle póki co,przy mierzeniu na spodnie, cholewka trzyma sie w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: pia_ 17.07.09, 09:16 a jaki kupiłas kolor?wstawisz zdjęcia please.Zastaanawiam się pomiędzy fioletem,a oliwką. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: pia_ 17.07.09, 09:44 Jeśli to pytanie do mnie, to ja kupiłam fioletowe. Zdjęć niestety nie mogę wkleić, bo jestem poza domem, ale jest kolor bardziej intensywny niz na zdjęciu w sklepie. W sklepie ten fiolet wpada w lawendę, w rzeczywistości bardziej w fuksję. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Dzwonię pod podany nr i nic :( 17.07.09, 10:59 Automat mówi, ze nie ma takiego numeru. Na maila też nikt nie odpowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Dzwonię pod podany nr i nic :( 17.07.09, 11:30 To może jakąś awarie mają? Przedwczoraj dzwoniłam i wszystko było ok...Nr (22) 730 36 29. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Dzwonię pod podany nr i nic :( 17.07.09, 11:31 "Testowo" zadzwoniłam pod ten numer-u mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Dzwonię pod podany nr i nic :( 17.07.09, 13:02 Głupota ludzka nie zna granic - Ja cały czas dzwoniłam pod nr do Blue City myśląc, ze to tam zamówiłyście buty Dopiero teraz doczytałam, ze to w sklepie internetowym. Chyba upał w mieście mi nie słuzy... W każdym razie zamówiłam czarne W6 (normalnie Crocsy noszę W5 więc zobaczymy), przelew zrobiony. Dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Dzwonię pod podany nr i nic :( 17.07.09, 16:14 mierzyłam kozaki i czekam na kolor.Powiem Ci,że założyłam W8 i były ok,czyli tak jak normalne inne modele tzn np mary jane. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Dzwonię pod podany nr i nic :( 19.07.09, 00:40 i wzięłam w końcu khaki.Taki zachowawczy kolor.Na lato mam fioletowe.Do tego w ramach bajeru dokupiłam 2 kwiatki fioletowe,do przyczepienia na samej górze.Małżonek mówi,że kupiłam sobie kaloszki,bo w środku przy stopie jest tylko cieplejsza wkładka.No i kupiłam w8 chociaz sa akurat,ale w9 wyraźnie za luźne.Kupowałam w Blue city w Wawie.Cena 140 zł.Można zadzwonić i się umówić,żeby dostarczyli odpowiedni kolor i rozmiar w terminie około tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 05.10.09, 18:49 podciągam ten wątek o kazakach crocs, bo sezon się zbliża, niestety; co myślicie o tych butach dla 4 latki?nadadzą się?moja córka z Crocsów praktycznie nie wychodzi, ale na zimę jeszcze nie miała, więc tak się zastanawiam, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 05.10.09, 20:55 Kupiłam dla siebie model nadia, na bieganie po śniegu i roztopach, a dla synka zimowe, ocieplane śniegowce, model nazywał sie chyba flurry, albo podobnie. Wygladają tak: www.campmor.com/wcsstore/Campmor//static/images/kids/19943.jpg O dziecięcych trudno przed zimą się wypowiadać. na pewno są świetnie wykonane, ciepłe(od środka maja kozuszek) i są niesamowicie leciutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 06.10.09, 15:46 i ja mam leciutkie, fioletowe z cudnym cwietem na boku ech... ps. fajne męskie były (niższe sporo, ze ściągaczem w kostce, szkoda tylko, że na Śląsku czarnych brak) Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: czy ktoś miał kozaki Crocs? I jak? 06.10.09, 19:05 dzięki za odzew;właśnie myślę o modelu nadia dla córki, czy uważasz, że różnią się od modelu który kupiłaś dla synka?, tzn. czy są mniej zimowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra tak a'propos Crocs 06.10.09, 19:37 Dzisiaj usłyszałam że Crocs'y koślawią dzieciom stópki. Tak mówią rodzice. A gdzie to usłyszałam? W sklepie Naturino Oczywiście narażę moje dzieci na koślawienie i nadal będą dreptały w Crocsach Niedobra matka jestem.A tak BTW- czy widziała któraś mama Naturino takie buciki zamszowe, rain Step a'la adidasy na grubej podeszwie( nie pamiętam nazwy modelu) rozmiar 29 fioletowe albo granatowe? Bo w Krakówku są już tylko brązowe.Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: tak a'propos Crocs 15.10.09, 13:23 W taką pogodę jak teraz mamy spisują się znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: tak a'propos Crocs 15.10.09, 14:21 To nie jest prawda, a przynajmniej nie cała prawda. Zdrowym dzieciom koślawią nogi buty z wkładką, sztywne zapiętki i inne "udogodnienia" butów ortopedycznych, przeznaczone wyłącznie dla dzieci, które wymagają korekty. Butów ortopedycznych, wkładek itp nie wolno używać profilaktycznie dla maluszka, którego stopa dopiero się kształtuje. Dziecko chodzące w butach z takimi udogodnieniami, po "przejściu" w buty normalne, najczęściej zaczyna miec problemy z nóżkami: koślawe kolanka, platfus, "iksy", bo nogi dotychczas sztucznie podtrzymywane przez but mają słabe, niewyćwiczone mięśnie i nie radzą sobie z utrzymaniem masy ciała, gdy nagle pozbawione są "podpórki". Tego dowiedziałam sie juz w szkole rodzenia, przetestowałam i potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś