fili77 04.09.06, 11:32 Musze iśc do pracodawcy i złożyc podanie o urlop wychowawczy, Proszę napiszcie mi co ma się znajdować na takim podaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: podanie o urlop wychowawczy 04.09.06, 13:59 musisz podać okres czasu który bedziesz na wychowawczym. U mnie wyglądało to tak: Zwracam sie z prosba o przyznamie mi urlopu wychowawczego w ymiarze 6 miesiecy tj od...do... Podpis I to chyba było wszystko.Zreszta kadrowa powinna Cię poinformować co podanie musi zawierac albo wejdz w internet i wklep urlop wychowawcy , Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: podanie o urlop wychowawczy 04.09.06, 20:26 Wniosek o udzielenie urlopu wychowawczego Na podstawie art. 186 kodeksu pracy wnoszę o udzielenie urlopu wychowawczego w celu sprawowania osobistej opieki nad moim dzieckiem Janem Nowakiem urodzonym dnia....w okresie od dnia ...... do dnia .....tj. w wymiarze....... Do chwili obecnej korzystałam z urlopu wychowawczego w okresie od dnia 1 stycznia 2004 r. do dnia 30 maja 2004 r. ....................../podpis/ Załączniki: - oświadczenie Krzysztofa Nowaka o braku zamiaru korzystania z urlopu wychowawczego we wskazanym okresie Odpowiedz Link Zgłoś