Dodaj do ulubionych

Pytanko o kredycie ...

IP: *.* 20.08.02, 22:27
Witam,chciałam zapytać czy ktoś z Was brał kredyt, który polega na wpłaceniu 4% sumy kredytu i dopiero po jakimś czasie (ok. miesiąca) otrzynuje się kredyt. Podobno nie jest to system argentyński. Wiem, że w systemie argentyńskim nie dają umowy do przeczytania. Ta firma rózni sie właśnie tym, że chcą dać umowe nawet do domu i dopiero po uprzednim zapoznaniu się z nią mozna przyjść i złożyć wniosek.Jeśli mieliście z taką sprawą do czynienia, proszę, napiszcie coś, bo trzymam się tego jak tonący brzytwy. A jest to dla mnie "brzytwa", bo jest źle :(Pozdrawiam-Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: KvM Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 20.08.02, 23:22
      Bez umowy i nazwy firmy nic się nie da powiedzieć. Weź do domu tą umowę i dokładnie ją przeczytaj. W razie wątpliwości pytaj na forum o szczegóły!
      • Gość: iberia Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 21.08.02, 20:33
        czesc,wlasnie wplatalismy sie w cos takiego i stracilismy 400 zlotych co jest dla mnie praktycznie miesieczna pensja.teraz wiem,ze jesli kredyt to tylko w banku.system argentynski rozpoznasz od razu po tym,iz nie wymagaja od was jakiejkolwiek zdolnosci kredytowej .pozdrawiamw razie pytam pisz na priviza
    • Gość: ez Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 22.08.02, 15:05
      Jak dostaniesz umowę to napisz, ale ja nie wpłacałabym a co to w ogóle ma być czy prowizja od kredytu czy prowizja za rozpatrzenie wniosku jak oni to nazwali
      • Gość: Marta_B Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 22.08.02, 15:11
        Ewa, to ma być prowizja od kredytu.
        • Gość: ez Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 23.08.02, 07:34
          Trochę to dziwne myślę, że to system argentyński poza tym to dziwne, żeby prowizję do kredytu płacić przed otrzymaniem kredytu.
    • Gość: Marta_B Re: Pytanko o kredycie ..."Raty dla każdego Polaka" IP: *.* 22.08.02, 15:07
      Jest to "Ogólnopolski Program Raty dla każdego Polaka". No i oferta skierowana jest również do osób nie wykazujących zdolności kredytowych. No i co wy na to?
    • Gość: akacha Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 23.08.02, 22:57
      hmm........a msz już tą umowę w domu? co tam jest?czytaj uważnie.kacha
    • Gość: Marta_B Re: Pytanko o kredycie ... IP: *.* 25.08.02, 21:45
      Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi. Nie wzięłam tego kredytu ani nawet nie poszlam po umowę, bo okazało sie że ta firma już jest w prokuraturze. Dzięki - Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka