marcelin4 05.02.07, 16:40 Jak to jest odlicza się czas pobytu w szpitalu podczas urlopu tzn. czy mam przez to dłuższy macierzyński???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik_26 Re: urlop macierzyński a pobyt w szpitalu 05.02.07, 17:02 ja byłam z synkiem po porodzie 3 tygodnie w szpitalu i niestety nie wydłużył mi się przez to urlop macierzyński... nie wiem, może popełniłam jakiś błąd ? może powinnam się upomnieć u lekarza o zwolnienie ? ale przyznam, że wtedy formalności zupełnie nie były mi w głowie, myślałam tylko o synku pozdrawiam, gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ktos1232 Re: urlop macierzyński a pobyt w szpitalu 05.02.07, 17:48 można pod warunkiem, że przez ten czas, gdy dziecko było w szpitalu, Ty pracowałaś normalnie.... taką właśnie informację kilka dni temu gdzieś wyczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_26 Re: urlop macierzyński a pobyt w szpitalu 05.02.07, 18:06 a, to teraz wszystko jasne ja przez cały czas byłam z Małym w szpitalu, więc pewnie dlatego zostało to zaliczone na poczet macierzyńskiego... gosia Odpowiedz Link Zgłoś